Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a motivációd? Miért akarsz...

Mi a motivációd? Miért akarsz lefogyni? Mi hajt?

Figyelt kérdés

Te miért tartod be azt az étrendet, amivel fogyni tudsz? Miért sportolsz, tornázol?

Mi motivál téged erre?

2020. júl. 13. 01:18
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Imádom az életem, szeretném minél tovább élvezni, hosszú életet élni.
2020. júl. 13. 01:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon beteg lettem a rossz minőségű étrendemtől és a rengeteg felesleges kilótól.

( Inzulinrezisztencia, PCOS, pajzsmirigy alulműködés)

Akkor döntöttem el, hogy új életet kezdek, amikor màr úgy éreztem, ha nem talàlok valami végleges, de élhető, élethosszig tartható megoldàst a súlyproblémàmra, meg fogok halni.

Nekem ez a motivàcióm: Egészséges akarok lenni, meg akarok gyógyulni. Élni akarok. 16 hónapja vàltottam életmódot.😊 Màr most is sokkal jobban vagyok, pedig még nem értem el egészen az utam feléig sem.

2020. júl. 13. 01:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Már majdnem elértem a 100 kilót. Nagyon nehezen mozogtam és a derekam is becsípődött. Azóta a zoknit is alig tudom felvenni pedig már 4 hónapja volt. Régen meg állva felkaptam magamra mindent. Elfáradtam ahogy felmentem a másodikra, és ha legugoltam majd szétrobbantak a vádlijaim.

Nem csinálom régóta, de már lement 6 kiló és sokkal jobban érzem magam. A mozgást úgy tudom tartani, hogy vettem egy szobabiciklit és ezt nagyon szeretem. Olyan kellemes elfáradós érzésem van utána, nem úgy mint tornánál, vagy futásnál hogy "jaj meghalok és csak 100 kcalt égettem el" és közben sorozatozni is tudok (zenét hallgatni nem szeretek)

Na meg már az is motivál, hogy látom a különbséget. Könnyebbnek, jobban érzem magam

2020. júl. 13. 04:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Egészség.
2020. júl. 13. 09:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék idősebb koromban olyan vagy hasonló betegségeket, mint az őseim. Beleértve a mozgásszervi problémákat is.

Még aztán jól is akarok kinézni, miért még előttem az élet. (16/L)

2020. júl. 13. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én bevallom pusztán hiúságból. Egyfelől rettentően jól esik mikor megdicsérnek milyen jól nézek ki, másfelől a legtöbb ruha ami tetszik vékony testalkaton mutat jól. Ezek a motivációk amik visszafognak, ha rossz irányba mennék és, amik miatt áttértem erre az életmódra. Mostmár sportolni azért sportolok mert szeretem és a teljesítmény húz, étkezni pedig szimplán egészségesen étkezem.
2020. júl. 13. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért hogy barátnőt szerezzek, 35 kilóval később má van is.
2020. júl. 14. 06:45
 8/8 anonim ***** válasza:
12 éve nem volt rajtam kétrészes fürdőruha, 12 éve feszélyez, ha mások előtt le kell ülnöm és gyűrődnek a hurkák a hasamon, 12 éve elborzadok, ha meglátok magamról egy fotót, amit más készített és látszik rajta a teljes alakom. Most már nagyon elég volt. Szeretnék végre magabiztosan felvenni feszülősebb ruhákat, szeretnék úgy szoknyát vagy egyrészes ruhát felvenni nyáron, hogy nem dörzsölődnek véresre a combjaim (mondjuk ha genetikailag olyan, hogy összeérnek, akkor ezt megszívtam, de ez majd kiderül). Ja, és végre meg tudom műttetni a hasam, mert az első terhességemkor annyira megnyúlt rajta a bőr, hogy ezt már csak plasztikai sebész tudja helyrehozni, de ha nem fogyok le, akkor kb. semmi értelme az egésznek. 20 kg plusz van még rajtam (10 már lement tavaly óta), ennél kicsit többet szeretnék a műtét előtt leadni, mert valamennyi úgyis vissza fog jönni, ha utána sokáig nem sportolhatok.
2020. júl. 14. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!