Bulimiások, anorexiások, kényszerevők, stb.! Nem akarjátok, hogy összefogjunk és kimentsük végre magunkat a bajból?
Figyelt kérdés
Evési zavaraim vannak már több, mint 1 éve, elegem volt!!!
Normális életet akarok számomra és mások számára is, mert tudom mit jelent minden nap és legalább 3x egy nap szenvedni ugyanaz az ok miatt: az evés vagy épp a nem evés. Tudom,hogy sok közületek nem beszélne erről szivesen és igazából én se, de mostmár nem érdekel semmi, vissza akarom kapni a régi önkontrollom, mert már saját magam előtt is szégyellem mivé válltam !
Valaki esetleg akarna támogatni illetve támogatást/segitséget kapni ? 16/L
2010. aug. 2. 18:43
1/6 anonim válasza:
nekem is evés zavaraim vannak. de ez egy ördögi kör kiszáll nagyon nehéz. 14/L
2/6 anonim válasza:
Nem lehetetlen én is kiszálltam! Az anorexia felé haladtam gyorsan, de biztosan, de rájöttem, h a gyönyörű szép hosszú hajam fel kihullott, úgy nézek ki mint egy hulla mindig szar kedvem volt, mert nem ettem a mensimtől a frászt kaptam, mert hol megjött hol nem s bizony én ezt meguntam! Sokat segített ez az oldal is itt olvasgattam ki miket eszik hát sportolok is feljött 3 kiló még hátravan kettő, h visszakapjam a normális alakomat! Jól érzem magam már nem vagyok ideges a mensim is normális lett és a hajam is kezdi visszanyerni a régi fényét bár még mindig nem az igazi, de már nem annyira gáz! Rám számíthatsz ha tudok segítek írj nyugodtan privit is!
3/6 anonim válasza:
Én szívesen segítek bárkinek, de egyedül nagyon nehéz ezzel megküzdeni, nem véletlenül mondják, hogy sajnos sokszor még segítséggel is lehetetlen teljesen meggyógyulni.
Egy volt anorexiás, jelenleg bulimiás lány.
4/6 anonim válasza:
Sziasztok. Én kényszerevő voltam. De már majdnem 2 hete normálisan eszem. De mindennap rettegek, hogy nehogy bezabáljak.:/
5/6 anonim válasza:
Hát, sajnos nekem is evészavaraim vannak.Nemtudom ezt h kategorizáljuk, de egyik nap annyit eszem ami egy hadseregnek is elég lenne egy hétig (tényleg rengeteget). Kényszerből ami van otthon MINDENT megeszek, aztán a következő két-három nap vízen élek. Tudom h nem jó és én is ki szeretnék szállni, de mint tudjuk nem könnyű. A súlyom elég magas a sok jojo effektus miatt...
6/6 anonim válasza:
Ez a kérdés totál kamu. Egy beteg egész nap küzd, nem csak evés ideje alatt. Éhes. VAgy bántja a testéről kialakult képe. MIndig. Szóval kamu.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!