Miket lehetne enem hogy ha a kenyeret kihagyom az étkezésemböl? Le szeretnék fogyni
Itt szerintem az a legnagyobb kérdés, hogy kenyeret nem akarsz enni, vagy pedig minél kevesebb szénhidrátot akarsz bevinni az étkezéseid során! :]
(Mert ha csak kenyeret nem akarsz enni, akkor azon kívül minden mást :P)
kenyeret mine mellőzni teljesen? teljes kiőrlésű kenyér (1-2szelet) magso zsömle ezek mehetnke, szükséged van a szénhidrátra
de van graham kenyér, abonett, puffasztott rizs, én vacsorára szoktam ezeket enni kenyér helyett, reggelire megy a kenyér, és már fogytam 10 kilot/4 hónap
elsőnek én is úgy csináltam h kiiktattam a kenyeret, azt rájöttem h nem szabad, már vagy 10órára éhes lettem na és abból zabálás lett a vége, avgy pedig már szédültem minden bajom volt
Inkább minőségi szénhidrátokat kéne enni, amik nem raktározódnak könnyen zsírként.
Pl. zabkorpa, barnarizs, zölségek, így ebből biztos nem lesz szédülés...
A sima kenyér tényleg nagyon rossz, a barna teljes kiörlésű egy fokkal jobb, de az is rossz, úgyhogy abból is csak napi 1-2 (kis) szelet. Ha több mint 10+ kiló felesleged van akkor azért nem gond, de ha az utolsó 1-2 kiló akkor jobban meg kell szorítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!