Ki mit ért azon, hogy "rengeteg" zöldséget eszik?
Mindenki fogyókúránál, életmódváltásnál azt írja "rengeteg zöldséget eszek"..
Neked mi a rengeteg és az is mihez képest rengeteg?
#10 miért is lenne méreg? Ezt hol írtam?
#11 valahogy így, igen. Illetve túl is van hype-olva ez a nagy zöldségfogyasztás mánia. Senki nem fog lefogyni attól, hogy zöldséget eszik. A kalóriadeficit idézi elő a fogyást, nem a zöldségek.
Köszönöm a válaszaitokat!
Azt hiszem igen, nézőpont kérdése. Ha azt nézem, hogy én nem szeretem pl a kefírt és ha már eszek mondjuk egy kis dobozosat, akkor az már nekem rengeteg, míg másnak (pl anya) kb semmi.. De ő meg nem eszik közel sem annyi zöldséget, mint én. Én azt nézem, hogy a fenébe lehet így szeretni és enni a kefírt, ő meg ugyanezt rám és a zöldségre. 😄😄
Én nem tudok sok zöldséget enni, mert vacsorára lenne jó, de ha eszek egy kis abonettet tojással, kis sajttal vagy csirkehús egy pici bulgurral vagy valami ilyesmit, az mellé már alig fér zöldség, mert hamar megvan az 500 kalória. Kb egy paradicsom, egy kis uborka, retek és már meg is van.
Pedig ennék én sült padlizsánt, cukkinit, mindenféle zöldséget, de ha csak zöldséget eszek, nekem az sajnos nem kielégítő :(
De bármi mellé már alig lehet zöldséget enni :(
"ha eszek egy kis abonettet tojással, kis sajttal vagy csirkehús egy pici bulgurral vagy valami ilyesmit, az mellé már alig fér zöldség"
Nem ezek mellé, hanem (legalább részben) ezek helyett ehetnél zöldséget. Nem minden zöldség olyan, mintha nem is ettél volna semmit. :) Pl. a lencse meg a bab is zöldség, és ezekkel jól is lehet lakni.
És hát persze megint felmerül a kérdés, hogy vajon nálad mennyi az a "kis", meg a "pici", és hogy vajon hány tojással indítasz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!