Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki mit ért azon, hogy "rengete...

Ki mit ért azon, hogy "rengeteg" zöldséget eszik?

Figyelt kérdés

Mindenki fogyókúránál, életmódváltásnál azt írja "rengeteg zöldséget eszek"..

Neked mi a rengeteg és az is mihez képest rengeteg?

2020. júl. 10. 13:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Az egyebekhez képest rengeteg, tehát arányaiban. Egyébként meg az se baj, ha mennyiségre rengeteg, mert a zöldségek nagy része csak víz.
2020. júl. 10. 13:54
 2/17 anonim ***** válasza:
65%
nekem a legkisebb mennyiség is rengeteg lenne, mert utálom.
2020. júl. 10. 14:16
 3/17 anonim ***** válasza:

Igen, ezen én is gondolkoztam már. Állandóan ezt irják ezen az oldalon hogy "egyél x kaját rengeteg zöldséggel".

Én 3-szor eszek egy nap.

Reggel mindig édeset (pl zabkása, ilyenkor eszek gyümit).

Ebédre főtt ételt amihez eszek uborkasalátát vagy koviubit vagy ilyesmit, vagy pl borsófőzeléket eszek vagy csilis babot. Vagy rántott zöldségeket.

Vacsira pedig szendvicset eszek vagy rántottát. Ezekhez 1 paradicsomot és 2-3 nagyobb saláta levelet szoktam megenni. Ennék én többet is, de nem birok. 2 db tojáshoz nem tudom hogyan lehet megenni 1 paradicsomtól többet. Így is szinte csak paradicsomízt érzek.

Amikor ezt le szoktam írni válaszokban, mindig lepontoznak, hogy keveset eszek. Biztos mások salátalevélen meg paprikán élnek és nem esznek semmi mást. Pedig én vega is vagyok.

2020. júl. 10. 14:19
 4/17 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik étkezésem egy nagy tál saláta. Gyümölcsöt reggelihez,vagy nasinak eszek
2020. júl. 10. 14:22
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
Én kb. fél kilót, néha többet eszek egy nap. Szerintem nem rengeteg, de ha a családtagjaim fogyasztását nézem, vagy amennyit régebben ettem, annál sokkal több.
2020. júl. 10. 14:24
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

leírom a mai napomat

reggeli: fél szelet teljes kiőrlésű kenyér, 1 főtt tojás, 1 szelet sajt,1 szelet sonka, két paradicsom, fél paprika és fél uborka

tízórai:2 abonett kőrözöttel, 1 paradicsom, reggeli uborka másik fele.

ebéd: 5dkg tört krumpli, 20 dkg párolt zöldbab, 15dkg grillcsirkemell

vacsora: kb 30dkg kertész saláta, 1 főtt tojás, fél szelet pirítós

Nálam alsó hangon napi fél kiló zöldség lecsúszik, nem diétázós időszakban is.

2020. júl. 10. 14:29
 7/17 anonim ***** válasza:

Én olyan 0,5-1kg zöldséget eszek naponta.

Nem tartom rengetegnek , lehet,hogy soknak hangzik az egy kiló ,de ha elosztod 3-4 felé ,látni fogod ,hogy nem igazán sok.

Mondjuk én nem diétázok jelenleg . Ennél többet nem hiszem,hogy ennék akkor sem. Rengetegnek mondjuk ennek a dupláját-tripláját tartanám ,de annyi nekem már túl sok rost,nincs rá szükség szerintem.Persze akinek jól esik egye.

2020. júl. 10. 14:42
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem igazán szeretem a zöldségeket. Szendvicsbe teszek, rizshez szoktam párolni ilyen fagyasztott válogatást. Kukoricát magában is megsütöm de kb ennyi.
2020. júl. 10. 14:52
 9/17 anonim ***** válasza:
41%
Én nem szoktam ezt írni, de azért ahhoz képest higy nem kedvelem a zöldségeket, sokat eszek. Naponta kb. 1 répa, 1 paradicsom, 1 kovászolni való uborka. Nekem ez már soknak számít :D főtt ételnek elkészítve szívesen eszem őket. Es nagyon idegesít, mikor itt az oldalon ezt írják, hogy egyél rengeteg zöldséget. Mintha a zöldség valami csodaszer lenne, miközben nagyon nem az, sőt.
2020. júl. 10. 15:14
 10/17 anonim ***** válasza:
sőt mi? fejtsd ki jobban amit gondolsz? méreg lenne? a hús meg a manna?
2020. júl. 10. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!