Fogyás után ez eltűnik?
Van a hátamon/nyakamon egy úgynevezett banyapúp. Kb. 1,5 hete kezdtem odafigyelni mit eszem, edzek megint rendszeresen (heti 3x lovaglás, 2x elliptikus tréneren 1 óra), és máris lement 2 kiló. Sokat iszom mellé, bár az eddig is megvolt.
Már sokkal jobban érzem magam a bőrömben, nem éhezem, csupán nem eszem egész nap össze minden sz@rt.
Az elején elég csúnya volt a púpom, viszont már most látom, hogy egyre kisebb, szebb. Ha megfogom, érzem, hogy a nyaki csigolyáig/gerincem egyenes, csak a zsír van ott felgyülekezve. Ez el fog tűnni teljesen? Egyébként 62-62,5 kiló voltam kb 1 hónapja, most 58 körül vagyok reggelent, wc után. 162 centi körül vagyok, lány 16 éves. A testzsír-százalékom 30 körül van.
Nem. ez nem hinném, hogy a túlsúlytól van, mivel annyira nem voltál kövér.
Lehet zsírcsomó, lipóma. Ezt sebészi úton kell eltávolíttatni.
Vagy lehet a rossz tartás, gerincferdülés eredménye is. Azt szokták banyapúpnak hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!