Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Stria! Fogyás után eltűnik?

Stria! Fogyás után eltűnik?

Figyelt kérdés
Csak 14 éves vagyok,és már vannak "striáim". Engem nagyon-nagyon zavar.Strandra sem merek menni mert szégyellem a bőröm. Csípőmön vannak lila csíkok,a combom belső felében pici fehérek,azok nem zavarnak. Hogy tudom őket eltűntetni? Tavaly meghalt egy családtagom,és "bánatom az ételbe folytottam"..híztam pár kilót amit le is adtam gyors mert megijedtem hogy elhízok és akkor kezdtek megjelenni. Valaki valamik tipp? Vagy csak hogy ne látszódjon annyira:( Mert nekem alapból vékonyfajta bőröm is van..szóval,előre is köszi a válaszokat :)
2016. júl. 18. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem a testépítéstől lett. Az sajnos örökre megmarad. Egy műtét esetleg segíthet.
2016. júl. 18. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Mélyszöveti hegek, így plasztikánál is csak a teljes érintett bőrfelület kimetszése lehetséges.
2016. júl. 18. 18:22
 3/8 anonim ***** válasza:

El fog halványodni. Nekem is 14 évesen voltak, 18 vagyok, és most már szinte nem is látszanak.

Ezzel nem tudsz mit csinálni, amúgy a legtöbb embernek van, akár csak a hirtelen növéstől is.

2016. júl. 18. 18:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták hogy kis edzéssel elhalványulnak,testápolót ill. bőrfeszesítő krémeket használjak rá. Attól féltem hogy ilyen fiatalon lettek rajtam pedig nem vagyok dagadt,174cm vagyok és 65kg..ami szerintem pont elég.
2016. júl. 18. 18:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Idővel halványodni fognak és fehérré válnak, pont mint a combodon levők. Varázskrémek nélkül is.
2016. júl. 18. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Striát semmi sem tünteti el.

Idővel halványodik és nem lesz olyan feltűnő.

Szinte mindenkinek van. Nem csak a hízástól lehet, hanem a hirtelen növekedéstől, ami elég sok mindenkivel megtörténik.

Szóval nyugi, nem kell vele foglalkozni.

2016. júl. 18. 20:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) És kb mennyi idő mire kifehéredik?
2016. júl. 22. 09:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Jó néhány hónap (akár év is).

De ha mindennap nézed, akkor úgy látod nincs változás, pedig de...

2018. febr. 4. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!