1/10 anonim válasza:
Ha már lefogytál, és lóg a bőröd, akkor az nem nagyon fog eltűnni.
3/10 anonim válasza:
Kicsi az esélye. Igazából szinte a nullával egyenlő.
Persze ez függ attól is, hogy mekkora súlyveszteségről beszélünk és mennyire lóg a bőr. No meg attól is, hogy mennyi idős vagy. Minél idősebb a bőröd annál nehezebben regenerálódik. Emellett, ha pl. dohányzol akkor esélyed sincs, hiszen a dohányzás eleve káros a bőrre nézve.
Ha nem vészesen lóg, akkor javaslom, hogy kezdj el izmot építeni, hogy kicsit feszesebb legyél. Extrém túlsúly utáni fogyásnál viszont plasztikai sebész tud csak segíteni.
4/10 anonim válasza:
Ha idős vagy, mondjuk 40 utáni, akkor már nem fog a lógó bőr eltűnni, de ha 40 előtti vagy, akkor eltűnik, mert még akkor a bőr rugalmas.
5/10 anonim válasza:
amikor 22 evesen fogytam fel ev alatt 30 kilot, kozben tornaztam, kondi, uszas, seta, ami eszembejutott... semmi nem latszott a boromon, feszes volt! amikor legkozelebb megin fogynom kellett kb 32 evesen 20 kilotol szabadultam meg kb fel ev alatt mar a hasamon nem volt szep a bor,amelletm meg palacsintara hasonlitott... most sjanos megint kover vagyok 94 kilo, egy eve 106 voltam, a celom a 75kg majd meglatjuk milyen lesz, mindenesetre ez mar annyira nem erdekel, csak ne legyek tehen... sportolgatok, figyelek az etkezesre. Baratnom 35 evesen fogyott 35 kilot 2 ev alatt es borzalmas a bora, log alul a hasa, a karjan lebeg a bor, az arcan Eles Istvanos nevetorancok vannak, de meg igy is bombazo lett! pedig kemenyen sportol.
6/10 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok 22 éves. Ha elkezdek gyúrni, tornázni, sportolni akkor eltűnhet?
2015. febr. 5. 14:37
7/10 anonim válasza:
Mar fogytal es log a borod? jol ertem? szerintem ebben a korban meg sokminden sokkal jobban renovalja magat, szerintme rengeteget valtozhatsz joiranyba! nagyon fiatal vagy!
8/10 A kérdező kommentje:
Igen, már fogytam és lóg a bőröm. Nagyon remélem, hogy elfog tűnni, rettenetesen kétségbe vagyok esve!
2015. febr. 5. 18:34
9/10 anonim válasza:
N elegyel ketsegbe esve :) szerintem a te korodban meg oriasi regeneraciora kepes a bor !!!foleg ha elkezdesz gyurni, mert akkor az izmok kitoltik :) Csak ne kezdj el izomfejleszto mergeket szedni!udv , gratula a leadott kilokhoz!
10/10 anonim válasza:
Ha orvos igazolni tudja a nagymértékű fogyást, akkor a hasplasztika ingyenes lesz, így emlékszem, de nézz utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!