Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Volt már valakinek tapasztalat...

Volt már valakinek tapasztalata a Neckline Slimmer tokafogyasztó készülékkel? Tényleg beválik? Eltűnik tőle a toka?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 12. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Lol, nincs helyi zsírégetés :D
2012. ápr. 12. 10:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Hogy miket ki nem találnak. :D
2012. ápr. 12. 10:15
 3/9 Smartguy86 ***** válasza:
90%
Tokafogyasztó :DDDDDDDDD Hát ez k*rvajó. És még meg is veszi valaki? Kegyetlen!
2012. ápr. 12. 10:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez olyan mintha állandóan felülést végzel..akkor is jó idő után a has is laposabb lesz..Azt a készüléket is valahogy így kell használni.De én olyanok válaszát várom,akik már használták,nem akik még nem!!!!!!!!!!!!Amúgy igen is sok ember veszi a vaterán is!
2012. ápr. 18. 14:53
 5/9 anonim ***** válasza:
A felülés se igaz :) csak onnan is fogy az ember, még mindig nincs helyi fogyás.
2012. ápr. 18. 14:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Van nekem Mutató ujj fogyasztó készülékem.. Esetleg az nem érdekel? 4 hét alatt fél centi zsír ment le róla. 15.000.-/DB. Esetleg érdekel írjál privát üzit
2012. ápr. 18. 19:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon viccesek vagytok.Csak éppen hogy a barátnőmnek eltűnt tőle a tokája és más véleményekre is kíváncsi lettem volna.Mert azt gondoltam véletlen is lehet,de elég sokáig volt neki és pont közben tűnt el amikor használta.na ennyi
2012. ápr. 18. 20:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Véletlen, onnan is fogyott le, ennyi.
2012. ápr. 18. 20:23
 9/9 Smartguy86 ***** válasza:

Meg mellette talán sportolt és diétázott. Mellesleg...

Ez amúgy nem vicc! A felüléses haslaposodós marhaságod is kamu, nem igaz. Egy adott helyről nem lehet fogyni. A szervezeted nem tudja, hogy te honnan akarod felhasználni a zsírt! Onnan fogja felhasználni, ahonnan ő akarja és ahonnan a leghatékonyabb. Ezért is rakja le a hasadra, mivel az van a legközelebb a belső emésztőszervekhez (minimum energiával).

2012. ápr. 19. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!