Működni fog úgy a fogyás, ha nem tudom lecserélni a tejet?
Figyelt kérdés
Fehérjében oke a növényi tej de kávéban nem. Napi 2 kávét iszom 0,9%-os tejjel kb 100ml-vel.2020. júl. 8. 14:31
1/9 anonim válasza:
Miért ne működne? Aki fehérjeporral fogy, az még több tejet iszik.
3/9 anonim válasza:
... olyat, hogy 1 deci tej miatt kudarcba fulladt volna a fogyókúra.
4/9 anonim válasza:
Nyugodtan ihatnád a kávédat teljes tejjel, semmiben nem változtatna a fogyáson. Egyáltalán miért gondolod, hogy bármit le kellene cserélni?
5/9 A kérdező kommentje:
Követek néhány facebookos csoportot ahol mindenhol azt írják növényi tejjel kell pl a kávét is inni. Én nagy súlyról indulok, 2 napja csinálom és nem tudom növényi tejjel lenyelni a kávét. 2 nap alatt lement 1kg szóval lehet igazatok van.
2020. júl. 8. 18:39
6/9 anonim válasza:
Azért mondják a növényi tejet, mert pl. amit én iszok, 13 kalória van egy deciben. Tehén tejben pedig 1 deci= 44 kalória.
De ha belefér a kalória keretedbe akkor mindegy melyiket iszod.
7/9 anonim válasza:
Tehén tej a borjúnak való semmi másnak, a kecske úgyszintén, meg a többi egészségesnek mondott tej is csak az adott állat kölykének. Nincs semmi kalcium a tejben, ami hasznos a csontoknak. Tudod mi van benne? Hormonok, amiket nem kellene bevinni meg Kazein, amitől prosztatarákja lesz az embernek.
8/9 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt a bajom, nem birom meginni a növényi tejjel a kávét, szóval nekem a napi tejmennyiség bele lett kalkulálva a keretembe és a kv kb mint uszonna mukodik
9/9 anonim válasza:
Fogyókúra szempontjából nem számít, viszont ha anyagilag megengedheted magadnak, akkor érdemes azért kísérletezni növényi tejekkel, mert mindegyik más egy kicsit. Én pl. a happy rizs tejjel és a dm-és barista tejjel nagyon szeretem a kávét. Mások kesutejjel szeretik, én pl. attól hányok. Szóval egyéni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!