Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bevált valakinek?

Bevált valakinek?

Figyelt kérdés

Valami 1-2 hetes olcsó diéta kellene. Csak pár kiló, tényleg. Valakinek vált be valamilyen? Hallottam rizs diétáról, azt próbáltok?

Vagy bármilyen jó, ha nektek bevállt. És mik a tapasztalatok?

2020. júl. 7. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem az vált be, hogy amiket szeretek, azokat próbálom meg diétásabban elkészíteni.

Ma pl vegán chilisbabot csináltam teljes kiőrlésű tortillával és salsa salátával, egytől úgy elteltem hogy ma már nem eszek, és összesen volt 550 kalória, rengeteg fehérjével.

Csirkét sütőzacskóban kevés olivaolajjal vele sült zöldségekkel, ehhez egy kevés bulgúr. Ilyesmik.

2020. júl. 7. 16:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez nekem nem vál be😅
2020. júl. 7. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Ami nekem/nekünk bevált, nem biztos hogy neked is be fog. Rizs diéta? Hetekig rizsen szeretnél élni? Legolcsóbb 1-2 hetes diéta számodra, ha kevesebbet eszel mint eddig.
2020. júl. 7. 16:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért mondtam a rizs diétát, mert szeretem a rizst eléggé. Nem úgy értem, hogy csak azon élnék. Zöldség, gyümölcs, néha hús. Csatolok egy linket arról, amit olvastam.
2020. júl. 7. 16:41
 5/6 A kérdező kommentje:
2020. júl. 7. 16:44
 6/6 anonim válasza:

Na ilyen két hetes diétáknak nem szabad hinni.

Egy kicsi indoklás: Ha utána számolsz, kijön, hogy nem működik.

1g zsírban van 9 kalória. 6kg fogyás két hét alatt annyit tesz, hogy 6000g * 9cal = 54000 kalória. Ezt két hét alatt kell elhasználnod: tehát 54000 / 14 nap = 3857kalória / nap. A létfenntartáshoz kb 2000 kalória kell naponta. 6kg zsírban két hétre ennek a duplája van és ez mellé még eszel is. 6kg zsír egy hónapra elegendő kalóriát jelent(evés nélkül, ami nem kivitelezhető).

Napi 500 kalória minusszal két hét alatt kb 750 g zsírt bontasz le (számold ki.).

6 kg csak vízből tud lemenni, ha jól kisz@rod magad, kiizzadod, leadod a vírtartalékokat. DE! ez kb 2-3 nap és visszajön. Az extrém fogyások mind ilyenek. Kiürül az ember beléből a víz. De ze nem fogyás!

2020. júl. 8. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!