Update1 Norbi turmix . Bevált valakinek' tapasztalat? Megkönnyíti a fogyókúrát?
Figyelt kérdés
Nekem mindig butató volt ,hogy diéta alatt mit egyek.
Turó,tojás annyira nem szeretem.
Zöldség husi szeretem ,de hosszú távon nekem ez unalmas.Lehet hogy beválna nekem az update turmix.
2016. okt. 19. 12:52
1/7 anonim válasza:
húst el lehet készíteni 1000 féle képp, ha azt megunod, akkor szerinted a mindig ugyan olyan ízű turmixot nem fogod?
2/7 acelsziv válasza:
A pénztárcádat bizonyára alaposan megkönnyíti.
3/7 anonim válasza:
lisztet, cukrot, tejet nem szabad enni.inni.
ennyi.a turmixot is megunnad ket nap utan
esetleg vacsorara idd a turmixot, ebedre egyel húst zöldsegkörettel.
4/7 anonim válasza:
Ha már táplálékkiegészítőt akarsz, vegyél Biotech fehérjeport. Azt is el lehet készíteni csomóféleképp, ha mondjuk natúrabb ízűt veszel, akkor fahéjjal, vaníliával, sovány és cukormentes kakaóporral, mézeskalács-fűszerkeverékkel, kakaóval és csilivel, illetve esetenként gyümölcsökkel összeturmixolva. (Utóbbival mértékkel, sokan a gyümölcsöt kapásból kizárnák fogyó alatt, szerintem fölösleges megvonni, ha tudsz helyettesíteni édességet vagy cukrot.)
5/7 anonim válasza:
Jesszusom Norbi mar turmixot is gyart? Emiatt a majom miatt fog sok ember gyulolkodve vegignezni a gyuros boltokon, holott ott tuti segitenek es valaszolnak. Inkabb vegyel scitec vagy biotech tejsavofeherjet, hanar nagyon turmixot innal. Nem tudom Norbi mit reklamoz a sajat turmixarol, de amugy edzes utan szoktak inni, mert a megdolgozott izmoknak kell a gyorsab felszivodo ch. De a feherjepor nem fogyaszt.
7/7 anonim válasza:
En szemely szerint nem fogyozok,csak egeszsegesen eszek.Isteni is,es vacsira tokeletes.Sok izben lehet kapni,es emelt a hozzaadott protein is😄Imadom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!