Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vétkeztem. Nagy baj ez?

Vétkeztem. Nagy baj ez?

Figyelt kérdés

2 hónap fogyózás után ma mindig csipegetek , nem bírok leállni. amit ma ettem:

reggeli: 3 őszibarack, 4dl tej zapkorpával és mazsolával

Uzsonna: egy negyed paradicsom: 5-6 kisebb szelet csirkemellsonkával

Ebéd: 1 fél tányér frankfurti leves

most: 1 őszibarack.

eddig nagyon sok??

2010. aug. 2. 13:41
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
16 éves, 168 cm, 64-65 kg...mostmár
2010. aug. 2. 16:45
 22/24 anonim válasza:

Hogyan mérhető az elhízás?

Mosolyoghatnánk rajta, nem kell azt mérni, látszik az már akkor is, ha csak ránézünk valakire. Igen, a pocakunk és a testünk beszél helyettünk is.

De ki tekinthető elhízottnak? Ennek mérése többféleképpen történhet.

Legismertebb fogalom talán a BMI (testtömeg-index) az elhízás számszerűsítésére. Számítása egyszerű, a testsúlyunkat elosztjuk a méterben megadott testmagasságunk négyzetével (kg/m2). Ezen számítás alapján a következőket állapíthatjuk meg:

•20 alatt: soványságról beszélünk

•20-25: normál tartomány

•25-30: túlsúly

•30-35: mérsékelten elhízott

•35-40: súlyosan elhízott

•40 felett: nagyon súlyosan elhízott

Vegyünk egy példát!

Egy 1,59 m magas hölgy 62 kilogrammot nyom. (1,59x1,59=2,5281) Tehát 62:2,5281=24,52, azaz a hölgy BMI-je még éppen belefér a normál súlytartományba.

A Tiéd:

1,68×1,68=2,8224 64:2,8224=22,67

65:2,8224=23,03

Mindenképpen benne vagy a normál testsúly csoportban,e-szerint a számítás szerint.

forrás: [link]

Viszont, a fogyókúrát addig kell folytatni,amíg Te magad azt nem mondod,hogy most már végre elértem a nekem megfelelő súlyomat:)

Sok sikert a továbbiakban:)

2010. aug. 2. 20:08
 23/24 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod, és nekem az nem tetszik amit a tükörben látok. Van még egy kis hasam...meg a kezem....:S az vmi borzasztó! Köszönöm a rengeteg segítséget és nagyon rendes vagy:) ezért megy a zöld kezecske:);)
2010. aug. 2. 22:36
 24/24 anonim válasza:

Igazán nincs mit szivesen segítek:)

Én is fogyókúráztam,és sikerült leadni.

Neked is fog.

Hasra a legeslegjobb a részleges felülés amit a fentiekben írtam.Karra meg vagy fekvőtámasz,ami éppen a lányoknak való, de pl.ha vmi könnyű súlyzóval végzel gyakorlatokat,az is jó.Nekem pl. nem volt otthon akkoriban kis súlyzóm, és nem akartam külön még azt is venni,így hát fogtam két vastag kb. egyforma könyvet és azzal csináltam,vagy fél literes vizes palackokkal.És megtette a hatását:)

2010. aug. 2. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!