Hatalmasat vétkeztem?
Már jóideje diétázom,és futok, tornázok jó eredménnyel, ám most megyek külföldre és tartottak nekem 1 bucsu ebédet:)
SZóval ma reggelire ettem: 2 pár baromfi virslit
ebédre pedig 1 tányér gulyás levest, 4-5 kisebb pogácsát, és 2 szelet mese almást:)
Ha ma már nem eszem, és elmegyek futni meg tornázok, meguszhatom ezt sulygyarapodás nélkül? ez kb hány kalória volt?
Ez akkora baromság, hogy néha "bűnözni kell". Persze, bűnözz néha, csak akkor negyed annyit fogsz fogyni, vagy annyit sem.
De látva az étrendedet, édesmindegy, mert ostoba étrended van. Napi két pocsék étkezést tartasz. Látszik, hogy az ég világon semmit nem néztél utána az egész fogyási folyamatnak. És nem, most ne a nőklapját meg a femina.hu-t vedd forrásul, hanem valami hitelesebbet.
2. vagyok
a "leszóló" válasza nem tűnt el, csak rá kell kattints arra a kis négyzetre, h a nem hasznosnah bizonyuló válaszok is megjelenjenek:D:P
gratulálok a 22kg-hoz:Damúgy megkérdezhetem, h mennyit akarsz mgé fogyni?bocsim h ha tolakodásnak tartod vagy ilyesmi, csak kíváncsiságból kérdezem.nagyon kitartó lehetsz, h ha egy évig sikerüült folymatosan így étkezned, és futni3tornázni.nekem a lustaság..hát...mondhatni hogy legyőzhetetlen:P:D
megint 2. avgyok:P
Hűha:Daz az 5kg a 22-höz képest semmi:P:Dde igen, a hasról nagyon nehéz lesz:Sbizom benne h menni fog:)gratulálok a kitartásodért és az elért eredményekért!:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!