Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vétkeztem. Nagy baj ez?

Vétkeztem. Nagy baj ez?

Figyelt kérdés

2 hónap fogyózás után ma mindig csipegetek , nem bírok leállni. amit ma ettem:

reggeli: 3 őszibarack, 4dl tej zapkorpával és mazsolával

Uzsonna: egy negyed paradicsom: 5-6 kisebb szelet csirkemellsonkával

Ebéd: 1 fél tányér frankfurti leves

most: 1 őszibarack.

eddig nagyon sok??

2010. aug. 2. 13:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, most ettél kevesebbet (kalóriában), mint a 2 hónap alatt.
2010. aug. 2. 14:12
 12/24 anonim ***** válasza:

Én hízni akarok.

És tömöm magamba a jó sok finomságot.

Sütik, torták, chips, nagy ízletes pörköltek, sok palacsinta stb....

Nyammm....:)

2010. aug. 2. 14:27
 13/24 A kérdező kommentje:
Én meg fogyni akarok, mert még mindig kövér vagyoK:(
2010. aug. 2. 14:28
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

14:27- Mekkora genyó vagy !

Az ilyen emberektől felfordul a gyomrom.

Kérdező : úgy hallottam, hogy sokaknak bevállt a Norbi Update

Szerintem folytasd azt tovább, mert az legalább egy kiegyensúlyozottabb diétázási mód, már csak azért is, mert nem kényszerit kalóriaszámlálgatásra.

2010. aug. 2. 14:29
 15/24 anonim ***** válasza:
Milyen rovarcsípés az amitől nem lehet lábra állni?
2010. aug. 2. 14:35
 16/24 A kérdező kommentje:
Pőcsik. És allergiás vagyok minden rovarcsípésre...lila gennyes hólyagok vannak rajta és az egész lábszáram fel van dagadva:(
2010. aug. 2. 15:26
 17/24 anonim válasza:

iihh:S Hát akkor először is jobbulást szeretnék kívánni Neked!

Figyelj, szerintem 2 hónap fogyókúra után ez nem sok,sőt inkább úgy fogalmazom hogy egyáltalán nem sok!!!!!

Meg több részben gyümölcsöt ettél, azoktól meg nem igazán lehet hízni!!!Az még egészséges is.Úgyhogy,ne is gondolj ilyen butaságokra!

Sztem ha jól és tartósan akarsz lefogyni,bár nem tom,hogy hány kg. vagy mostés mennyi amennyit leadnál...de én szerintem próbáld meg azt is,hogy mindenből eszel,de csak mértékkel,és az adagokat folyamatosan csökkented.

De ne annyira,hogy ne egyél semmit.Tehát egyél,de ne sokat.A másik dolog meg ,hogy édességet is ehetsz,de azt csak de.-ként.Du. már csak gyümölcsöt egyél,vagy ien könnyedebb ételeket:saláta,gyümölcs,leves stb.

És a legfontosabb: du. 6 után már ne egyél.És mindig legyen esti és reggeli torna!!!Az estinek kell jó ˝kiadósnak˝ lennie, a reggeli lehet lazább.

Plusz: mivel azt írtad,hogy baj van a lábaddal és nem tudsz tőle mozogni,sztem próbáld meg a részleges felülést,azaz: Hanyatt fekszel.lábad a talajon,de felhúzva.És csak kicsit emeled a törzsedet.Így nem kell megerőltetned a lábadat, és a mozgást sem kell elhanyagolni.

Még egy jó tanács: Tartósan lefogyni,csak megfelelő diétával és sok mozgással lehet.Ettől jobb és egészségesebb nincs!

(A kérdésedet megválaszoltam és még írtam,hozzá egy-két tippet,mert nekem segített,remélem Neked is fog és nem veszed tolakodásnak:) Sok sikert a fogyókúrához!)

2010. aug. 2. 16:01
 18/24 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Igazán kedves vagy^^:) hallgatok Rád;)
2010. aug. 2. 16:04
 19/24 anonim válasza:
Jajj tényleg,és még azt szeretném mondani,hogy ha elérteda kívánt súlyt, akkor heti 3 edzéssel folytasd a fogyókúrát így megtudod tartani a súlyodat is:)
2010. aug. 2. 16:04
 20/24 anonim ***** válasza:
hány kg és hány cm magas vagy? és hány éves?
2010. aug. 2. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!