Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki mit és mennyit sportol/torn...

Ki mit és mennyit sportol/tornázik? Mi segíti a legjobban a fogyásotokat?

Figyelt kérdés
2020. júl. 4. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:

A fogyàsomat leginkàbb az étrendem segíti.

Heti 2x 1 óra torna + gyorsgyaloglàs. És 2x 1 óra pedig bicikli+ hasizomerősítés+súlyzózàs+ evezőpad+lépcsőzőgép+leg magic.

Itthon van egy szoba berendezve " edzőterem"nek. Szerencsére az eddigi fogyàsom miatt màr sokkal jobban bírom a mozgàst.😊 Eleinte csak sétàltam , tornàztam, szobabicikliztem és hasra edzettem.

2020. júl. 4. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
58%
Szamold ki a napi kaloria szuksegleted. A neten rengeteg kalkulator van (pl.:orvosilexikon),ahova beirod az adataid es mar meg is kapod a szamot. Utana a kapott kaloriabol levonsz 500-800 kaloriat es ahhoz igazitod az etrendet. Peldaul,ha 2800 az alap,akkor naponta 2300kaloriat erdemes bevinni taplalekbol. Ezutan kaloriabazison osszeallitasz egy etrendet,ami tartalmaz feherjet,szenhidratot es egeszseges zsirokat. Megfelelo testmozgassal,pihenessel es egy jo etrenddel hidd el hullani fognak a kilok.
2020. júl. 5. 00:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Én heti egy kb. kilót fogyok úgy, hogy napi 1300 kcal-t eszek és minden nap sportolok. Ez vagy gyaloglás, vagy biciklizés, vagy kardió otthon, vagy saját testsúlyos edzés otthon. Eddig 12 kg-t fogytam, még hátra van 8 kg.
2020. júl. 5. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!