A fogyókúra sorána nap bármely szakaszában lehet enni zöldséget és gyümölcsöt?
Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 17:20
1/13 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen módszerrel fogysz, de elvben bármit bármikor lehet enni.
2/13 anonim válasza:
Persze, az számít, hogy belefér a napi keretedbe
3/13 A kérdező kommentje:
Az én módszerem az, hogy amíg el nem érem az álomcélt addig, nem eszek cukrosat/ édességet, kevesebb zsírosat, és csak barna kenyeret eszem. Lényegében figyelek arra, hogy mértékkel egyek mindent.
2020. júl. 2. 17:45
4/13 A kérdező kommentje:
16 éves lány vagyok. 170 cm és 64 kiló.
2020. júl. 2. 17:48
5/13 anonim válasza:
A módszer tökéletes, és semmiben nem akadályoz, az étkezésekben. Gyümölcsre szokták mondani, hogy ne az legyen az utolsó étkezés, emésztési szempontból, de én szoktam almát enni este is, semmi problémám nincs tőle.
6/13 anonim válasza:
Normál gyümölcsöt, amit te rágsz szét nyugodtan. A gyümölcsleveket hanyagold, és a pépesített, turmixolt stb. gyümölcsöket is lehetőleg. Meg persze a kandírozott aszalt gyümölcs sem gyümölcs.
Aztán kiderülhet, hogy ez neked így nem válik be, például én tavaly nyáron túl sok őszibaracot ettem pár nap alatt, és több napig kívántam az édességet utána. De majd kitapasztalod.
7/13 A kérdező kommentje:
Szerencsére már bírom édesség nélkül, amit teljesen kivontam az étkezésből, szóval nem lesz azzal probléma. :)
2020. júl. 2. 19:39
8/13 anonim válasza:
Ha csak addig nem eszel cukrosat amíg lefogysz, és utàna újra nekiàllsz, vissza is hízhatsz.
A barna kenyérben is ugyanúgy sok szénhidràt van. Persze ha kevesebbet eszel belőle, talàn nem lesz gond.
9/13 A kérdező kommentje:
A célom elérése után fogok néha enni,de mértékkel. Tudom, hogy az édesség miatt szaladt fel rám az a pár felesleg ezért majd ki tudok tartani a mérték mellett. És nincs lehetetlen. :)
2020. júl. 2. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!