Hogyan segíthetnék még magamon?
Sziasztok!
Egy pár hete elhatároztam, hogy próbálom magam a nyár folyamán cseppet jobb bőrbe rázni. Mivel egy-két hónapja bezárt az egyetem, ahol jóval többet mozogtam mint itthon, nem akarom, hogy ez nagyon meglátszódjon rajtam.
22 éves, 176 cm magas és kb. 85-88 kg körül mozgok. Soknak tűnhet, viszont ahol rajtam ezt legjobban meglátni az az alhas tájéka és a combjaim vastagok (ez mondjuk családi vonás is részben). A felsőtestemmel nagyon nincs baj, azzal meg is lennék elégedve. Csak az alhasi tájékon szeretném leadni azt az "úszógumit".
Két három hete kezdtem el edzeni és próbáltam megváltoztatni az evési szokásaimon és diétámon is (már amennyire lehet). Az edzésem olyasmiből áll, hogy: fekvőtámasz (30), felülés (50-80), emellett bicepsz és tricepsz-re is erősítek (szintén 50-50), guggolás (50), és ezt az egészet zárom általában 45-60 perces szobabiciklizéssel.
Az evési szokásokat illetve pedig - mivel nem szoktam és nem is nagyon tudok reggelizni - úgy alakítottam át, hogy délben ebéd (ami van főzve otthon), valami kevés édes (utóbbi időben főleg egy kisebb tál zabpehely), majd este 7 óra körül vacsora és mellé megint vagy zabpehely vagy egy joghurt. Esetleg még közben 5-kor megeszek egy pár olivabogyót (szeretem :D).
Szerintetek mit és még hogyan segíthetnék magamon mint erősítés/gyakorlat szempontjából, mint kaja szempontjából?
Mikor kezdhetem el magamon majd látni lassan a változást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!