A macis testalkat szégyen vagy áldás?
Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 14:22
11/17 anonim válasza:
Én annak számítok, mert 180/90 vagy több voltam, de nekem mondjuk nem tetszik a külsőm, ezért változtattam az étkezésemen és haladok lefelé. Valaki így is meg van elégedve magával, és ha neki meg a párjának úgy megfelel, akkor nincs mit róla beszélni
12/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Lusta, tohonya, egészségtelen életmód következménye. Kivétel, ha betegség miatt hízott meg.
13/17 anonim válasza:
Szerintem szégyellni való semmiképp nincs benne (hacsak nem okoz már egészségügyi gondokat és így sem változtat az illető), de áldásnak se mondanám.
Nekem tetszik ha egy férfin van izomtömeg, de azért van egy kis pocak, zsírpárnácska itt-ott. Párom is ilyen és én szeretem dögönyözni. Bár ő ezt sokszor valamiért nem akarja elhinni. (:
Az más kérdés, hogy én igyekszem egészségesen étkezni, edzeni, neki meg ez nagyon nem a világa és ezáltal nekem kicsit nehezebb tartani.
14/17 anonim válasza:
A macis az arányosan nagy darab, van nagy karja meg válla is mellé. Ha ilyen vagy akkor nincs baj, viszont ha csak simán dagadt vagy akkor az nem jó.
15/17 anonim válasza:
Szerintem borzalmas ha túlsúlyos egy férfi. Hasa van vagy hája.
Kiábrándító.
De van olyan nő, akinek ez bejön.
Ahogy néhány férfinak a "töltött galamb"
16/17 anonim válasza:
A macis és a kövér között annyi a különbség, mint Piedone és Molnár Krisztián között. Remélem érthető voltam.
17/17 anonim válasza:
Imadom amacis alkatot
130kg felett is akár
Nagy duci pocak :) tokás arc ..,.hm szexi.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!