Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A macis testalkat szégyen...

A macis testalkat szégyen vagy áldás?

Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 14:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Én annak számítok, mert 180/90 vagy több voltam, de nekem mondjuk nem tetszik a külsőm, ezért változtattam az étkezésemen és haladok lefelé. Valaki így is meg van elégedve magával, és ha neki meg a párjának úgy megfelel, akkor nincs mit róla beszélni
2020. júl. 2. 18:34
 12/17 anonim ***** válasza:
49%
Nekem nem tetszik. Lusta, tohonya, egészségtelen életmód következménye. Kivétel, ha betegség miatt hízott meg.
2020. júl. 2. 19:36
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem szégyellni való semmiképp nincs benne (hacsak nem okoz már egészségügyi gondokat és így sem változtat az illető), de áldásnak se mondanám.

Nekem tetszik ha egy férfin van izomtömeg, de azért van egy kis pocak, zsírpárnácska itt-ott. Párom is ilyen és én szeretem dögönyözni. Bár ő ezt sokszor valamiért nem akarja elhinni. (:

Az más kérdés, hogy én igyekszem egészségesen étkezni, edzeni, neki meg ez nagyon nem a világa és ezáltal nekem kicsit nehezebb tartani.

2020. júl. 2. 23:09
 14/17 anonim ***** válasza:
86%
A macis az arányosan nagy darab, van nagy karja meg válla is mellé. Ha ilyen vagy akkor nincs baj, viszont ha csak simán dagadt vagy akkor az nem jó.
2020. júl. 3. 11:08
 15/17 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem borzalmas ha túlsúlyos egy férfi. Hasa van vagy hája.

Kiábrándító.

De van olyan nő, akinek ez bejön.

Ahogy néhány férfinak a "töltött galamb"

2020. júl. 3. 16:21
 16/17 anonim ***** válasza:
81%
A macis és a kövér között annyi a különbség, mint Piedone és Molnár Krisztián között. Remélem érthető voltam.
2020. júl. 3. 19:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Imadom amacis alkatot

130kg felett is akár

Nagy duci pocak :) tokás arc ..,.hm szexi.

26N

2020. aug. 7. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!