Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A macis testalkat szégyen...

A macis testalkat szégyen vagy áldás?

Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 14:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
22%
Macisnak a nők azokat a kövér faszikat hívják, akikkel érdekből vannak és a kövérséget valami aranyos, pozitív dologként állítják be. A rosszabb verzió amikor a dagadtakat izmosnak titulálják.
2020. júl. 2. 14:27
 2/17 anonim ***** válasza:
98%
Egyik sem alapvetően, ez a magadhoz való hozzáállásodtól függ.
2020. júl. 2. 14:28
 3/17 alreg válasza:
98%
Mint ahogy minden, ez is kétarcú. Vannak nők (és ffiak), akik kifejezetten a testes pasikra (vagy csajokra) gerjednek - érdek nélkül. Ezeket kell a maciknak megtalálni. Ez az áldás része. A hátrányt sem nevezném szégyennek, nincs ebben szégyellnivaló. Egyszerűen lehetnek derék- és gerincproblémák, magss vérnyomás, diabétesz...
2020. júl. 2. 14:34
 4/17 anonim válasza:
97%
Szerintem nem szégyen, de nem is áldás. Ahogy az előttem szóló is írta, ez tőled függ, hogy hogy is fogod fel.
2020. júl. 2. 14:36
 5/17 anonim ***** válasza:
33%

Nekem nagyon tetszik a macis testalkat.

Az első hülyeséget írt.

Sajnos a macis férfiaknak kivétel nélkül a 120 centis, ványadt, gyerek külsejű nők tetszenek, ezért nekem esélyem sem volt soha macis pasira.

Most meg már mindegy, megszoktam, hogy vékonyakkal vagyok és a férjem is az.

2020. júl. 2. 14:37
 6/17 anonim ***** válasza:
33%
Macis=kövér, nem kell szépíteni.
2020. júl. 2. 14:38
 7/17 alreg válasza:
85%
Nem kövér, enyhén-közepesen túlsúlyos. De a kövérnek (súlyosan túlsúlyos) is megvan a rajongói bázisa, de ettől függetlenül a létjogosultsága is.
2020. júl. 2. 14:54
 8/17 anonim ***** válasza:
95%
Nekem a macis és a kövér között van különbség. Macis nekem azt jelenti hogy 180 feletti és van rajta egy kevés háj meg izom is de nincs nagy sörhasa. Kövér pedig értelemszerűen az elhízott típus.
2020. júl. 2. 14:57
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy előttem írták, se nem áldás se nem szégyen, és igen van különbség kövérség és macis test között.

Mivel minden testalkatot a modellekéhez hasonlítanak, a macis tesalkat női verziója lenne a molett nő. Egyiknek sincs semmi köze a kövérhez, csak több van rajtuk.

És nagy rajongói táboruk van amivel szerintem nincs semmi baj.

Személy szerint nekem annyi a fontos hogy legyen erősebb nálam a férfi, illetve legyen minimum annyira igényes mint én. Hogy ez mackósabb vagy vékonyabb, nem nagyon érdekel. Későbbiekben úgyis a személyiség a lényeg.

2020. júl. 2. 15:32
 10/17 A kérdező kommentje:
A kilences nagyon ki van combosodva 💪
2020. júl. 2. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!