163cm-hez kb mennyi az a súly,amivel egy 16 éves lány törékeny,vékony testalkatú?
Egy átlag csontozatú-testalkat típusú lánynál.
Ha most 50-51 kiló vagyok, fogyhatok egy kicsit,úgy hogy az egészségem maradjon?
Nem látom magam kövérnek egyáltalán,szóval testkép zavarom nincs,csak szeretnék átlagos alatti-vékony testalkatot. Ez normális,lehetséges?
mivel 16 éves vagy így a 45 kilóhoz még azt írja hogy egészséges, de ha megnézed, BMI 16 alatt már kórosan sovány az ember szóval mindenképp a felett maradj, 45-el szerintem szép vékony lennél, de 43 alá ne menj
egyébként ezen az oldalon be tudod állítani a magasságodat, a súlyt és tudsz lapozni az emberek között, aztán akinek tetszik az alakja megnézed hány kiló és meg van oldva a probléma
Megelőztek 😃
Csak ismételni tudok.
MyBodyGallery, és a rengeteg változó figyelembevétele.
Nem mindegy mennyi az izom és a zsír arány (keress rá! 1kg izom vs 1kg zsír). Nagyon nem mindegy a testalkat. És a kor is sokat számít.
Értem! Kicsinek kicsi vagyok,a csípőm pl nagyjából keskeny, a vállam viszont kicsit csontosabb. Akkor megbróbálok olyan 45 körülig lemenni,és meglátom, hogy tetszik e az eredmény
Köszi mindenkinek!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!