Miért vagyok kövér 160cm 56kg?
Figyelt kérdés
Van hasamon meg a derkamon hurkák meg tokám is. Máshol nincs felesleg. Lány vagyok.2020. ápr. 10. 22:37
2/10 anonim válasza:
Nem vagy kover. Sportolj es kicsit es atalakul. Ez siman lehet genetikai is amit edzessel lehet valtoztatnj.
3/10 Bzs03 válasza:
Siman lehetsz kover,magas a tzs%od
4/10 anonim válasza:
Szerintem sem vagy kövér. Kezdj el odafigyelni az ételre, sportolni és nagyon csinos alakot ki tudsz akkor hozni magadból.
5/10 anonim válasza:
Nem vagy kövér, de skinnyfat lehetsz. Illetve genetikai adottság lehet, ha a szüleid is hasra, tokára híznak.
Táplálkozz egészségesen, mértékletesen, és mozogj többet!
6/10 A kérdező kommentje:
Sajnos arcra rakodik le es nincs helyi zsírégetés
2020. ápr. 11. 09:48
7/10 anonim válasza:
Helyi nincsen, de ha rendszeresen sportolsz, akkor az az arcodon is meglátszik egy idő után.
8/10 A kérdező kommentje:
Biciklizés jo sport a fogyásra?
2020. ápr. 11. 13:27
9/10 anonim válasza:
Minden karido mozgás jó. De ha feszesedni akarsz és formásodni, akkor azért edzeni is kéne mellé. Legalább saját testsúlyosat.
10/10 anonim válasza:
B+ leirsz egy adatot,es odairod,h kover vagy e?! Ehhez latni is kene😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!