Nem vagyok kövér, viszont utálom az alakom.160cm vagyok,53kg. Szerintetek lehet valahogy javítani az arányaimon?
Egy törpe vagyok, nagy mellekkel, nagy fenékkel,szépes csípővel és vastag combokkal, a lábaim túl rövidek. Egyszerűen képtelen vagyok megbékélni az alakommal. Nem tudjátol, hogy lehet valahogy javítani az arányokon?
(Mell:87cm,derék:62cm,csípő:98cm)
*széles
20/L
Én közel ilyen adatokkal rendelkezek, kb minden stimmel és nem gondolom azt, hogy debella lennél vagy esetleg én. Ilyen számokkal majdnem homokóra alkatod van, de beleesik a körtébe. Mérd le a lábad hosszát és a felső tested hosszát és nézd meg melyik hosszább (csak mert nálam az alsóm hosszabb). De ha nem is hosszabb a lábad, akkor mi van? Semmi. Nem tudsz rajta változtatni, ez így marad és felesleges sírni miatta. És kétlem, hogy vastagak lennének a combjaid. Mihez hasonlítod? Mondjuk egy modell lába élőben olyan, mint egy virsli. Hidd el nem szép, ne akarj olyat. Inkább legyen formás.
Ruhákkal lehet trükközni. Pl magas derekú farmerrel hosszabbnak fog tűnni a lábad, a sötét farmer-világos felső kompenzálja a csipőd szélességét, monocrom viselet is nyújtja az embert.
Szerintem kifejezetten szexi az ilyen alkat. Én felsőtestre hízom csaj létemre, a hasam néha iszonyatosan nagy a többi részemhez képest:( csúnya és sokkal problémásabb az alma alkat egy nőnél, te viszont a homokóra/körte határán vagy, ami nagyon is előnyös.
Egyébként ez genetika, ha lefogynál, a formák akkor is megmaradnának.
Miért, hogy szeretnél kinézni? Egy lapos, cérnavékony deszka akarsz lenni, vagy mi?
Más azért sportol, hogy ilyen arányai legyenek...
Most amúgy is a trendi, a nagy mell-nagy fenék. Örülj neki.
A lábaidra meg húzz magassarkút, máshogy sajna nem leszel magasabb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!