A kövérség függ attól, hogy hívnak?
Figyelt kérdés
Van-e statisztika arról, hogy a Józsik 1%-kal soványabbak, mint a Tamások?2019. febr. 23. 22:44
1/6 anonim válasza:
Igen, sőt, ha úgy döntesz, hogy megváltoztatod a neved Bélára, másnapra felszedsz 50 kg-t, de ha Gézára változtatod meg, leadsz 10et.
2/6 anonim válasza:
Függ. Ez az ember például testsúlyától függetlenül kövér, pontosabban Kövér.
4/6 anonim válasza:
Hát figyelj, amerikai nevek alatt biztos több dagadt pacák fut, mint japán vagy etióp nevek alatt...
5/6 anonim válasza:
Nem hinném. Viszont a pénztárcádtól függhet.
Ha sok pénzed van akkor "makcó"nak becéznek, ha kevés akkor dagadt "disznó"nak neveznek a nők. :D
6/6 anonim válasza:
Mindenképp függ :D amíg a keresztnevem végén -i szerepelt addig 98-100kg voltam,most hogy -a betű kiváltotta az -i-t,55-60kg vagyok :D Hogyan függene már a névtől? :) Nekem csak azon múlott,hogy sok sz@r jött az életembe,stressz,majd új környezet. Most meg odafigyelek a táplálkozásra. Nem mártogatok szalonnába tekert kelt kalácsot olvasztott zsírba (ez de undorító lenne) :D Szóval egyedül azon múlik,hogy hajlandó-e az ember változtatni. Iszonyú csábítás nekem pl.a csoki,süti,McFlurry stb..De nem csábulok el,max ha aznap félholtra kínoztam magam kettlebellel ,meg guggolásokkal meg a többi csúnya dologgal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!