Ha a hasamon sok piros csík látható függőleges irányba, akkor még visszahúzódhat laposra a hasbőröm ha lefogyok?
Azt hiszem érdemben leginkább tudok a kérdésedre válaszolni, saját tapasztalatból.. Nekem kamaszkoromban kezdődött, hogy stirás lett a bőröm, mikor nagyon megnyúltam. Utána meghíztam (nagyon), és rengeteg lett, hajlamos vagyok rá valamiért. Van akinek 120 kilósan sincs 1 darab sem..
Nem ez a lényeg, 34 kilót fogytam le, de a striák maradtak. És már nem pirosak, ha le vagyok barnulva, nem is látszanak annyira, szépen visszahúzódtak. A bőröm lóg a hasamon, nem nagyon, de alul, a szeméremcsont felett két olyan 5 centis vízszintes csík még emlékeztet, hogy ott régen igenis poci volt, nem is kicsi. Felül ennek ellenére látszik a hasizmom, hála a sok edzésnek. Dehát a gravitáció..
Azt tanácsolom, légy türelmes a fogyókúrát illetően, és sportolj sokat, akkor a bőröd engedelmeskedni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!