Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mutathat többet a mérleg?

Miért mutathat többet a mérleg?

Figyelt kérdés

1 hete elkezdtem újra, számolom a kalóriákat, makrókat, minimális a szemét, + mellé napi 30-40 percet szobabiciklizek (ezt fokozatosan növelném.)

Nyilván nem arról van szó, hogy 1 hét alatt akarom megváltani a világot, de nem igazán értem, hogy mitől van a +1 kg. Mindig reggel mérem magam egyébként.

(És 9-én kellene megjönnie.)

2020. júl. 1. 07:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

#7 és #10

Nem az a baj, hogy ezek a nagytudású megmondók fullba nyomják a kretént a gyakorin, hanem az, hogy az értelmes válaszokat meg lepontozzák - talán meg sem értik, ha értenek belőle valamit, azt is félreértik, a hasznosságot összekeverik a like-kal, és egyébként is megsértődnek.

Te meg nem tudod, hogy miért megy lefelé a százalékod...

2020. júl. 1. 09:16
 12/21 anonim ***** válasza:
17%

Ezt a választ CSAK a kérdésre:

Mert rossz.

2020. júl. 1. 09:19
 13/21 A kérdező kommentje:

Elvileg nem (mármint tudom, mikor fals, ha kattog, billeg, akkor nem stabil, de be van fixálva :))

Az értelmes válaszokat egyébként köszi, akkor csinálom, amit lehet, aztán majdcsak lesz valami.

(Sikerült már többször, októberben 59 kg voltam. Csak a bezártság rosszul hatott, és csúnya vége lett :/)

2020. júl. 1. 09:30
 14/21 anonim ***** válasza:

Nekem simán van benne ennyi ingadozás, és olyan is előfordul, hogy menstruáció előtt már egy héttel elkezd nőni. Úgyhogy akár az is lehet.

Ha naponta vagy gyakran mérsz, az nem baj, feltéve, hogy nem idegeskedsz az ingadozásokon.

2020. júl. 1. 09:52
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
59 kiloról mentél fel 112 kilora? Az igen. Gratulálok.
2020. júl. 1. 09:57
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hol láttál te 112-t, de ha már felhoztad, jó is, ha megjegyzed, szerintem ezt a számot fel kéne hívjad...
2020. júl. 1. 10:01
 17/21 anonim ***** válasza:
53%
Miért?
2020. júl. 1. 10:02
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
"A lényeg, hogy 63,4 voltam, és most stabilan 164,4 pár napja."
2020. júl. 1. 10:03
 19/21 A kérdező kommentje:
Ha már flashelsz is, akkor lehet, hogy mégsem nekem kell elvonóra menni....
2020. júl. 1. 10:10
 20/21 anonim ***** válasza:

1 kg nem hízás. Ennyi lehet a napi ingadozás, vagy a mérleg hibahatára.

Tényleg nem jó naponta mérni magad. Max. hetente egyszer.

És az is igaz, hogy egy hét még semmi.

Csináld, ne add fel, ne várj gyors, azonnali változást.

2020. júl. 1. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!