Félidőben többet mutathat a mérleg?
Figyelt kérdés
Félidőben vagyok, azt hallottam, hogy ilyenkor kicsit többet mutathat a mérleg, de most, hogy tényleg többet mutat, eléggé megijedtem.
Április óta kb 13-14 kg-t fogytam, így most olyan 70 kg körül mozgok, de ma ráálltam a mérlegre és 72,5-t mutatott. Pedig ugyanúgy odafigyelek arra mit eszem és ezen a héten 3x lefutottam 3-4 km-t + sétáltam egy csomót, szóval nem értem.
Most indokolatlanul elkezdek visszahízni vagy ez csak a félidő miatt van?
2013. dec. 21. 07:54
1/1 anonim válasza:
A tested honnan tudná, mikor van félidő?
Amúgy meg bármitől lehet, több vizet tartasz vissza, lehet nemsokára meg fog jönni a menzeszed.
Ha tudod hogy lehetetlen, mivel nem indokolja semmi a "hízásod", most hagyd, folytass mindent. Aztán mérd meg magad pár nap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!