Miért mutathat többet a mérleg?
1 hete elkezdtem újra, számolom a kalóriákat, makrókat, minimális a szemét, + mellé napi 30-40 percet szobabiciklizek (ezt fokozatosan növelném.)
Nyilván nem arról van szó, hogy 1 hét alatt akarom megváltani a világot, de nem igazán értem, hogy mitől van a +1 kg. Mindig reggel mérem magam egyébként.
(És 9-én kellene megjönnie.)
Igazából eddig is naponta néztem. Akkor volt több, ha alkoholt ittam, vagy sok szénhidrátot ettem, és nem voltam wc-n több napja. Ez, ha odafigyeltem utána, meg ittam hashajtó teát, kiürültem, visszaállt (nem azzal akarok fogyni, az utolsó terhességem óta nem úgy működik a dolog sajnos, nem tudok vele mit kezdeni.)
A lényeg, hogy 63,4 voltam, és most stabilan 64,4 pár napja.
Reméltem, hogy legalább a saját súlyom fölé nem megyek.
(Tudom, hogy nem kéne naponta nézegetni, de már megszokássá vált.)
Terhesség alkoholizmussal karöltve, következő az lesz, hogy drogos vagyok, és szülök egy fogyatékos, beteg gyereket, ha egyáltalán ki tudom hordani, ami majd kiderül márciusban, kb addigra kell megszülessen....
Ha beveszek egy Advilt fejfájásra, már nyilván gyógyszerfüggő vagyok.
Ide jutottunk onnan, hogy 1 kg pluszban van a mérleg.
Végülis tök logikus.... 👏👍
Én a múlt héten mértem, 102,5 voltam edzés végén, azóta minden nap vagy bicajozok 80 percet, vagy edzésen vagyok (1 óra küzdősport, 5 perces menetek, 2 perc pihenők, a nadrágból a végén konkrétan facsarni lehet a vizet).
Egy hét alatt fél kilót... híztam. :) Mindegy, majd megindul lefelé.
Kérdező 7-es kommentedre:
Ezért imádom olvasni a gyakorikérdéseket :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!