Milyen karcsúsító diéta/étrend segítene?
A legtöbb fogyókúrának az a lényege, hogy hány kilót adjunk le magunkról. De nekem nem ez a célom, hanem karcsúbb derekat szeretnék, és arról a tájról lefaragni a felesleget. Nemrég kezdtem el rendszeresen edzeni, és tudom hogy hosszú távon ez a leglényegesebb de szeretném az edzések hatását fokozni egy jó étrenddel. Ha valaki esetleg tud információt a témával kapcsolatosan, nagyon örülnék ha megosztaná velem.
Fun fact: vegetáriánus vagyok, nem tudom ez inkább előny, vagy hátrány-e.
1. helyi zsírégetés nincs
2. az edzés 20%, az étkezés 80% a sikerhez
3. hús nélkül hogyan akarsz izmot építeni, ami a formásodáshoz kell? (gondolom van alternatíva, de nem tűnik túl tudatosnak, amit csinálsz)
4. optikailag karcsúbb a derék, ha formásabb a váll és a popsi, valamint ha a testzsírszázalékod kisebb.
Szia:)
Diétázz,és nagyon figyelj a sok fehérjére,nem muszáj hús,van egy csomó alter fehérjeforrás
Egyél többször keveset,egyszerre kisebb adagokban,így összeszűkül a gyomrod és vékonyabb lehet a derekad,laposabb a hasad
Plusz mellé jó sok mozgás,eddz fenékre mert úgy optikailag a derekad vékonyabb lesz ahhoz képest
Keress rá a stomach vacuum gyakorlatra
Remélem segítettem,nekem ezek beváltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!