Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 hét alatt szeretnék leadni...

10 hét alatt szeretnék leadni 10 kilót. Lehetséges? Ha igen, hogy?

Figyelt kérdés

Segítenétek egy étrendet és edzéstervet kialakítani?

150cm, 58kg, 21 éves lány vagyok.

2020. jún. 19. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog összejönni, mert kevés súlyból kell leadnod. Ha éhezteted magad, az nem megoldás, minimum 1200kcal-t meg kell enned.

Az étrend, meg edzésterv az pénzbe kerül, ráadásul itt nem szakemberek vannak, úgyhogy érdemben nem fog itt segíteni senki.

2020. jún. 19. 11:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyanilyen paraméterekkel, igaz 27 évesen, kínkeservesen megy le a heti fél kiló. Nem egetrengető a túlsúly, így nem is lesz gyors a fogyás.

Nagyobb súllyal még csakcsak, katonás étrend meg mozgás mellett.

Étrend és edzésterv is annyira függ attól, hogy mik a lehetőségeid, milyen vagy...

Alapesetben kevesebb, lassú felszívódású szénhidrát, több fehérje, meg egy kulturált kalóriakeret, amivel esetünkben az a baj, hogy eleve alacsony a kalóriaigény, tehát ezt csökkenteni éppen az elején lehet. Utána viszont testtömegcsökkenéssel még tovább kell csökkenteni.

És az már az éhezés határa lenne. Szóval itt jön a képbe a rengeteg mozgás.

Ha lowcarb vonalon indulsz, talán az első 1-2 hétben jelentősebb a változás, mert sok vizet is dobsz le. Aztán belassul szépen.

Szóval magamból kiindulva, elég szenvedős az evés, nagyon le nem lehet azért vinni a keretet, így marad egy idő után a mozgás-mozgás-mozgás.

De ilyen súlynál, már egy 5 kiló mínusz is szépen látszani fog ám rajtad :)

2020. jún. 19. 13:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Arra gondoltam, hogy minden reggel elmennék futni fél órát. Az már segít gondolom.

Meg itthon végeznék erősítő edzéseket. Pl felülés, guggolás, lábemelések, fekvő.

Illetve nem tudom mennyit számít, de nemrég befogadtunk egy kutyust, akivel hamarosan fogunk járni naponta 2-3 órát sétálni:)

2020. jún. 19. 15:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Csináld mindezt és változtass az étrendeden, de szerintem engedd el ezt a kiló dolgot. A tükörbe nézd magadat, az jobban megmutatja mi a helyzet. Nem a kilók száma adja meg, hogy mikortól vagy csinos.
2020. jún. 19. 15:39
 5/6 csempéző vizipisztoy ***** válasza:
0%

Szia!

Lehetséges annyi fogyás, viszont értelmetlen. Esetedben alakformálásra van szükség. Sok sok mozgás. A szénhidrátmegvonás az egyetlen amit tehetsz.

2020. jún. 20. 05:18
 6/6 anonim válasza:
Nem, vagy csak egészségtelen módon. A normális testsúly vesztés nem haladhatja meg a havi 2-3 kilót.
2020. júl. 9. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!