Lany vagyok 170cm vagyok es 60kilo. Tudom hogy nem tunik soknak, de nagyon meglatszik rajtam. Szeretnek kb 7-8 kilot leadni. Mennyi idore lenne szukseg hogy egezsegesen leadhassam? Milyen etrendet, modszereket javasoltok?
Szerintem teljesen normális a súlyod a magasságodhoz képest, nem hiszem hogy szükséged lenne fogyásra. Ha nem vagy elégedett magaddal akkor lehet én inkább csak formásítanék meg feszesíteném a testem. De ha fogyni szeretnél akkor az ideális szerintem 1kg/hó. Akkor szépen ütemesen szokik rá a szervezeted a súlyvesztésre, és nem is jön vissza. Nekem legalábbis nem jött. :)
Gyümölcsöknél az alma fogyasztása kifejezetten jó ha fogyni akarsz. Ami talán hanyagolható az a banán, avokádó. Ezeknek nagy a kalória tartalma. De keress rá hogy a google mit ajánl.
Én még régebben ezen az oldalon vezettem a fogyásomat, szerintem egy próbát megér: [link]
Ne akarj leadni ilyen sok kilót. Nem kell. Inkább alakformáló torna, edzés kéne. Neked nem kell kevesebbet enni, mert nem vagy túlsúlyos. Inkább a mozgásra kéne rámenni.
Ha nem kilószámra eszed a gyümölcsöt, akkor jó. Sőt, ajánlott is naponta fogyasztani.
Nem a kiló sok, hanem az izom hiányzik.
Erősítő edzések: TRX, alakformáló, interval edzés, esetleg súlyzós stb...
A gyümölcsöt nehogy hanyagold.
Mozogni kell, 1 kg izom negyede akkora mint 1 kg zsír :)
Mozgás után majd kívánod is a fehérjetartalmú kajákat, azt sem kell megvonni magadtól. Meg a zsírt sem egyébként. Csak mindent mértékkel kell fogyasztani, változatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!