A lehető leggyorsabban hogyan és mennyi idő alatt, milyen eljárással tudnátok leadni 30 kilót?
Figyelt kérdés
2020. jún. 6. 21:05
2/5 anonim válasza:
A 30 kiló felesleget sem gyorsan szedted össze, leadni sem lesz gyors. Ha nagyon kitartó vagy 1/2-1 év. Diéta és sport.
3/5 A kérdező kommentje:
Ezt mondjuk gondoltam én is, de azért köszönöm.
2020. jún. 6. 21:42
4/5 anonim válasza:
Akkor minek kérdezed? Nincs más út. Nincs gyors, hatékony fogyás. A tetteinknek következménye van.
5/5 anonim válasza:
Ha a 30 kg 10-20 év alatt alakult ki, akkor a fél-1 év alatti leadás gyorsnak számít. Én pár évvel ezelőtt fogytam 20 kilót, kb 9 hónap alatt. Az harmadik hónapig szinte semmit, aztán beindult, majd újra lelassult. Akkor csak sportoltam és kevesebbet ettem, főleg szénhidrátból.
Most is akartam kicsit szálkásodni és
nekem az időben korlátozott étkezés bevált. 8 órában lehet enni normális ételeket, 16-ban semmit. Rágót sem, almát sem, kólát sem, csak vizet. Nézz utána a hatásmechanizmusnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!