Kb 10kg-ot szeretnek lefogyni, hogy sikerulhet a leggyorsabban? Az szerintetek segit ha alig eszek?
Sokszor egyél keveset -> szűkül a gyomor, egyre kevesebb kaja lesz elég, nem leszel puffadt, kevéssel is jól laksz. Persze amennyi tapanyagot elegetsz, annal kevesebbet nem/nehezebben tudsz bevinni, erre oda kell figyelni, hogy egészséges keretek között maradj.
Nem ne egyél! Ne egyél trash kaját. Minőségi, nem zsíros, kevés szénhidráttartalmú, magas fehérjetartalmú étkezéseid legyenek.
A nem evés az megvonja a szervezetedtől a szükséges tápanyagokat. Nem az a baj, hogy viszelbe zsírt és szénhidrátot,hanem hogy többet viszel be, mint amennyit felhasználsz.
Neten szénhidrát vagy kalória kalkulatorokkal ki tudod számítani (nem orvosi pontossaggal, de nelem bevalt) a napi szükséges kaloria es makrotapanyag (feherje, zsir, szenhidrat) beviteled annak fuggvenyeben, hogy fogyni vagy hizni vagy szintentartani akarsz.
23/F
Segít, de vissza fogod hízni, higgy nekem, nagyon megszívtam az ehhez hasonló butaságom miatt :)
Töltsd le a “yazio” nevű alkalmazást, állítsd be az adataidat és pontosan kiszámol neked mindent. Tudni fogod mennyi kalóriát kell enned, abból mennyi legyen a zsír, a fehérje valamint a szénhidrát. Számomra gyorsabb fogyást eredményez, ha a szénhídrátszegény opciót választom ki a kategóriák közül. Napi 100 szénhidrátot fogyasztok, igenis mérek, számolok, becsülettel írom, meg is lesz az eredménye :)
Egyébként koplaltam én is, nem olyan nehéz, 3 nap után teljesen rá lehet állni. Fiatalabb voltam 18-20 évesen még a szervezetem is “bírta” 180cm-hez voltam 55kg, mindenki betegnek nézett, pedig én nagyon jól éreztem magam. Csak aztán amikor “belefáradtam” és teljesen normálisan kezdtem el étkezni (nem zabálni, nem nasizni) teljesen hétköznapi ételeket is megettem, dupla annyi jött fel rám. Szó szerint dupla. Így vagyok most 180cm-hez 75kg, totál hazavágott szervezettel, önbecsüléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!