Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kissebíthetném a...

Hogyan kissebíthetném a derekamat?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csont és bőr. Van ott felesleg. Lehetne 60-as is a derekam, de most így, hogy felesleg van rajtam így 66. Nincs valami olyan gyakorlat, ami kifejezetten ebben a problémában segít? Otthoni tornára, gyakorlatokra gondolok.
2010. aug. 1. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem tuti van, es engem is erdekelne hogy miaz. en pilatesezek de ennel vmi drasztikusabb kene
2010. aug. 1. 16:00
 2/4 anonim válasza:
hulahoppkarikával!sokan mondják a hulahoppozásról,hogy hülyeség meg gyerekjáték...DE! én 1 hónapja csinálom,napi 20 percet és már 2 cm-rel kisebb a derekam.persze nem a hagyományos műanyag hulahoppról van szó,hanem a fából készültről vagy pedig én a műanyagba vizet tettem,így van olyan súlya mint a fának.
2010. aug. 4. 22:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Énis hullahoppoztam, de nem ért semmit, napi másfél órát egy héten keresztül. Én is tettem bele vizet de akkor meg nem lehetett magamon tartani.
2010. aug. 4. 22:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát egy hét kevés:) de a hullahopp tényleg hatásos.
2010. aug. 4. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!