Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tapasztaltatok ilyet mikor...

Tapasztaltatok ilyet mikor fogytatok?

Figyelt kérdés
Kb 20 kiló felesleg volt rajtam mikor elkezdtem fogyókúrázni. Mikor leadtam 10 kilót mindenki azt mondta ne fogyjak már tovább mert már nagyon vékony vagyok. 158 centi vagyok, 70rol indultam és 60 kilosan mindenki azt mondogatta ne fogyjak tovább, holott szerintem az még bőven nem az ideális testsuly a magasságomhoz képest.
2020. jún. 15. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
158 centihez a 60 kiló mindig túlsúly. Folytasd csak, és ne foglalkozz azokkal, akik számára a túlsúly természetes!
2020. jún. 15. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:
69%

Nekem is mondogatják, pedig még csak hat kiló ment le a nagyjából 15-ből. Most 67 kg vagyok 165 centihez, ami azért még mindig legalább egy 8-10 kilóval több mint amunek lennem kéne, de mégis folyton ezt hallgatom.

Én általában arra fogom, hogy féltékenyek, ők is szeretnének lefogyni, de nincs hozzá kitartásuk/motivációjuk. Főleg a női ismerősök, "barátnők" szoktak ilyenek lenni.

2020. jún. 15. 13:36
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Neked kell eldöntened, hogy akik mondják, azok jót akarnak neked, vagy csak hátráltatni akarnak. Illetve gondold át, hogy alakult-e ki, vagy kialakulóban van-e valamiféle testképzavarod. A 60 kiló már normális súly, főleg, ha izmos vagy, de 50 kg is normális ehhez a magassághoz.

Egyébként nekem is mondják, hogy nincs már miből fogyni, de mikor elmagyarázom az álláspontomat, és hogy miben szeretnék még változni, elfogadják, mert rájönnek, hogy nincs gond a fejemben. Viszont a legtöbb ismerősöm örül a sikeremnek, és tanácsot kér, hogy ők is változhassanak.

2020. jún. 15. 13:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom amég 10 kiló kevesebbel is a normál kategóriában lennék addig van honnan fogyni. Sajnos nem vagyok szerencsés alkat, aránytalanul oszlik el rajtam a zsír, főleg a csipőmön van sok.
2020. jún. 15. 19:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen megszoktak úgy, ezért most fura nekik, hogy nem vagy annyi, ill. jóval vékonyabbnak látnak, hisz a korábbi önmagadhoz hasonlítanak, az a normál a szemükben.
2020. jún. 16. 10:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is folyton ezt mondták. Mindenesetre addig nem állok meg amíg én elégedett nem leszek.😁
2020. jún. 16. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!