Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez? A többi lent!

Mitől lehet ez? A többi lent!

Figyelt kérdés
Fogyókúrázom, illetve próbálnék. A hét 5 napján sikerül is:1200-1400kcat eszek, mellette 2 edzés naponta, plusz biciklizés, futás, vagy séta. Jókat is eszek. Reggelire tojásrántotta pufi rizzsel, ebédre sovány hús/csirkemáj zöldségekkel bulgurral, vacsorára pedig hal zöldségekkel. Étkezések közt kicsi gyümölcs(alma, bogyós gyümi, vagy házilag készítek szaffi lisztkeverékekből zsemlét/nokedlit, persze ezeket csak mértékkel fogyasztom. Minden étkezésem mellé friss salátát eszem. Mégis.. A hét közepén eljön egy mélypont, amikor már nem birom tovább, olyan éhes vagyok. Ilyenkor próbálok jó ételekkel csillapítani az éhségemet pl: fehérjeporos zabkása, magvak, de ez által túllépem a kalória keretemet, és onnantól sajnos becsusszannak a rossz kaják is. Mit csinálhatok rosszul? Hol hibázom el? Ez csak akarat gyengeség lenne, vagy valami rossz a diétámba?

2020. jún. 12. 08:48
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nekem a célom alapvetően nem a fogyás lenne, hanem változtatni a testösszetételemen. Izmot felszedni,a zsírt pedig csökkenteni. Ehhez kértem segítséget.
2020. jún. 12. 11:31
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
És ez neked normális testsúllyal miért is jó? Mazochista vagy?
2020. jún. 12. 11:39
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Az izom építéshez enni kell. Nem lesz a semmiből izmod.
2020. jún. 12. 11:40
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem válts edzőt
2020. jún. 12. 12:17
 15/21 A kérdező kommentje:
12es válaszoló. Nőként nem vagyok megelégedve minden testrészemmel. Igaz, hogy norma is a testsúlyom, de attól mégvágyhatok kerekebb fenékre, vagy izmosabb karra. Kínozni nem akarom magam, okosan szerettem volna csinálni, ezérr fordultam egy profihoz, és követtem az útmutatásait. De lehet igazatok van és edzőt kellene váltanom:/
2020. jún. 12. 14:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Én is nő vagyok. Kerek feneked az edzéstől és a minőségi táplálkozástól lesz, nem egy 1200 kalóriás diétától.
2020. jún. 12. 14:31
 17/21 A kérdező kommentje:
Az a szomorú, hogy csomó pénzt kiadtam az edzésekre, és az étrendre, és most kiderül, hogy végig rossz úton voltam:(
2020. jún. 12. 15:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem ketogen dietara vett ra az edzod? Azok nem esznek semmi szenhidratot, gyumolcsoket se, tesztat krumplit meg plane. Szerintem hagyj fel evvel, es a fent linkelt oldalon szamitsd ki mennyi kaloria kell neked es az szerint egyel BARMIT. Nem zabalni hanem mertekkel
2020. jún. 12. 16:35
 19/21 A kérdező kommentje:
Magas fehérje, alacsony zsír és még alacsonyabb ch a diétám alapja. Zsírt annyit eszek, amennyi a tojás sárgájában, vagy a minimális kókusz olajban van, amin kisütöm a csirkemellet. Szénhidrátot csak ebédre lehet enni, 30g rizs, vagy krumpli. Fehérjeforrás pedig a protein turmix, húsok, halak, tojás. Emelett minden étkezéshez van zöldség is.
2020. jún. 12. 16:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Protein turmix az mit takar?
2020. jún. 12. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!