Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez? A többi lent!

Mitől lehet ez? A többi lent!

Figyelt kérdés
Fogyókúrázom, illetve próbálnék. A hét 5 napján sikerül is:1200-1400kcat eszek, mellette 2 edzés naponta, plusz biciklizés, futás, vagy séta. Jókat is eszek. Reggelire tojásrántotta pufi rizzsel, ebédre sovány hús/csirkemáj zöldségekkel bulgurral, vacsorára pedig hal zöldségekkel. Étkezések közt kicsi gyümölcs(alma, bogyós gyümi, vagy házilag készítek szaffi lisztkeverékekből zsemlét/nokedlit, persze ezeket csak mértékkel fogyasztom. Minden étkezésem mellé friss salátát eszem. Mégis.. A hét közepén eljön egy mélypont, amikor már nem birom tovább, olyan éhes vagyok. Ilyenkor próbálok jó ételekkel csillapítani az éhségemet pl: fehérjeporos zabkása, magvak, de ez által túllépem a kalória keretemet, és onnantól sajnos becsusszannak a rossz kaják is. Mit csinálhatok rosszul? Hol hibázom el? Ez csak akarat gyengeség lenne, vagy valami rossz a diétámba?

2020. jún. 12. 08:48
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
*azért írtam, hogy 5 napig tudom tartani, mert rendszeresen csütörtök, péntek, vagy kábé péntek, szombatra esnek ezek a kilengések. Addigra úgy érzem már teljesen kivagyok:\ Gondolkoztam azon, hogy sok a sport, és csökkenteni kéne kicsit.. Viszont ha nem sportolnék ennyit, akkor már gurulnék. Az utóbbi időben így is folyamatosan hízok, nem tudom, mit tudnék tenni, legalább az ellen, hogy ne szedjek fel többet, vagy hogy meginduljon a fogyásom
2020. jún. 12. 08:51
 2/21 anonim ***** válasza:
86%

Hány cm vagy, és hány kg? Lehet egyszerűen túl kevés a bevitt kalória. Napi 2x edzeni pedig nem szabad, túledzettséghez vezet, az pedig gátolja a fogyást, formásodást egyaránt. Inkább 2 naponta legyen intenzív egész testes edzésed. Ha jól csinálod, hidd el, másnap nem fog eszedbe jutni, hogy újra eddz. De sokkal több eredménye lesz, mint naponta 2x tinglitanglizni, vagy túlterhelni magad.

Séta, kocogás, bicikli mehet minden nap, ha bírod.

2020. jún. 12. 08:51
 3/21 anonim ***** válasza:
57%
Hány kg vagy és hány cm? Lehetséges, hogy az adottságaidhoz mérten kevés ez a kcal mennyiség. Vagy a fent leírt ételekből túl keveset eszel és nincs meg az 1000 kcal sem.
2020. jún. 12. 08:52
 4/21 anonim ***** válasza:
83%
Az 120-1400 kalória nagyon alacsony ilyen sok edzés mellett. Ha eredményt is akarsz, akkor kétnaponta edz. Számold ki a kalória igényedet, szerintem mehet nyugodtan 1500-1600 is. Amúgy nekem a magasabb zsírtartalmú ételek mindig több energiát adnak és később éhezek meg tőlük.
2020. jún. 12. 08:57
 5/21 A kérdező kommentje:
171cm,65kg vagyok. 1200kcal mindig megvan, a felett viszont nem nagyon szoktam enni. Az edzéseim nem tingli tangli mozgások, 1 óra kardio, majd 1 óra súlyzós. 1200kcalt az edzőm írt nekem. Próbálnám is betartani, csak nem nagyon megy, mindig kicsúszok belőle:(
2020. jún. 12. 09:07
 6/21 A kérdező kommentje:
4es válaszoló. Engem is jobban telítenek a zsírosabb, vagy magasabb fehérje tartalmú ételek pl magvak, husik. Viszont tényleg akkora étvágyam van,hogy alig birom kordában tartani. Próbálkoztam már azzal, hogy zöldséggel csillapítom, vagy csak alacsony kalóriás ételekkel, esetleg többet sportolok, hogy többet ehessek.. Egy kemény edzés után hazaérve este, egy csirkesalátával, vagy halszelettel nem tudok egyszerűen jól lakni:( este pedig éhesen lefeküdve, nem tudom kipihenni magam rendesen
2020. jún. 12. 09:11
 7/21 anonim ***** válasza:
73%

Szereted is ezeket az ételeket, vagy csak megeszed mert "ez a jó a diétába"?

Én nem tudok olyannal jóllakni amit nem szeretek pl túró vagy natúr sült hús. Előbb leszek tőle rosszúl de majd éhen halok.

Én az eddigi étrendemet variáltam át mennyiségileg/minőségileg, hogy beleférjen egy egészséges életmódba.

2020. jún. 12. 10:07
 8/21 anonim ***** válasza:
70%

A testsúlyod tökéletes a magasságodhoz, neked tartanod kellene a súlyodat, nem ilyen hülye diétát csinálni, ki az az inkompetens edző aki ilyet írt elő? Meg napi kétszeri edzést? (az izmok pihenéskor regenerálódnak)

Persze, hogy farkas éhes vagy, amikor túl kevés a kalória az aktivitáshoz?

Tessék, ezt nézd meg:

[link]

Huszon ötévesnek vettelek és nőnek,akkor a testtömeged megőrzéséhez 2500 kalória kellene (és mivel ideális a súlyod, ezzel nem is lenne baj) az egészséges testtömeg csökkenéshez 1900 kalória. Hoppácska. Arról nem is beszélve, ha azért edzel, hogy izmosodj, formásodj, akkor ahhoz enni kell. Dobd ki az edződet és keress másikat. Vagy nyugodtan iktass be még naponta egy legalább két-háromszáz kalóriás étkezést. Simán megehetnél még napi egy protein palacsintát vagy mogyoróvajat banánnal.

2020. jún. 12. 10:16
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg hülye az edző, eleve nem kellene minden nap kétfélét edzeni, ráadásul naponta 3x, meg pihenőnap is kellene. Az 1200kcal neked akkor megfelelő, ha meg sem mozdulsz egész nap, nem csoda, ha nem bírod tartani.
2020. jún. 12. 10:34
 10/21 A kérdező kommentje:
7es válaszoló. Alapvetően szeretem ezeket a fajta kajákat, de 0/24-ben csak hust, tojast,salátát meg rizst fogyasztani egy idő után unalmassá válik, és akkor jön a sóvárgás valami más után. Gyümölcsöt, és lisztes terméket, eleve nem is szabadna fogyasztanom..azt már csak sutyiba építettem bele a kalória keretembe.
2020. jún. 12. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!