Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Légyszi kiegészíthetnétek...

Légyszi kiegészíthetnétek valami jó ötlettel? . Lent a többi

Figyelt kérdés
Belekezdtem egy fogyókúrába a saját szabályaim szerint. 18 óra után nem eszek. Heti 4x 45 perc mozgás plusz futás és biciklizés. Amikor eszek és úgy érzem elég akkor abba tudom hagyni. Elég nagy az akaraterőm. Ha valaki valami hasznos vagy bevált fogyókúra-segítő módszert tud akkor segítsen rajtam. Persze egészséges érdekel. És rendelni nem tudok szóval valami olyat amit esetleg Tiszaújvárosban is meg tudok venni. (tabletta és más szerek nem érdekelnek) Szerintetetek ilyen tempóban mennyit fogyhatok április-május környékére? 14/L 155cm 61kg

2017. jan. 15. 11:55
 1/6 A kérdező kommentje:
Jaa és egészséges ételeket fogyasztok (saláta illetve alacsony zsírtartalmú ételeket) kcalt számolom
2017. jan. 15. 11:57
 2/6 A kérdező kommentje:
bocsi még ide fogyasztok herbária elhízás elleni teát napi 2x
2017. jan. 15. 12:04
 3/6 anonim ***** válasza:

A herbatea tök mindegy, de ha jól esik, igyad.

Fogyni nem a saját szabályaiddal lehet, hanem a fizika-biológia törvényei alapján: kevesebb kalóriát kell bevinned, mint amit elhasználsz.

Az nem mindegy, mit eszel.

2017. jan. 15. 13:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát miért máshogy nem is lehet :D Úgy értettem hogy nem étrend szerint eszek hanem én megírom a napi étkezésem vagy átgondolom mit szabad és mit nem. A kérdés az volt hogy mennyit fogyhatok. Az étkezéseim jók és az edzés tervem is jó. Köszi a választ
2017. jan. 15. 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:

1 kg zsír kb. 9000 kalória. Vagyis ennyi kalóriával kell kevesebbet enned vagy többet mozognod, mint amennyit megeszel ahhoz, hogy (elvileg) egy kiló zsírt leadj.

Szóval ha mondjuk minden nap 500 kcal-lal sikerül kevesebbet enni, mint amennyit elhasználsz, akkor kb. 18 nap alatt fogysz egy kilót zsírból.

Mint látható, nem véletlenül, hogy nem olyan egyszerű leadni a túlsúlyt, hiszen ha pl. 9 nap alatt akarsz egy kilót fogyni - ami ugye még kevesebb, mint heti egy kiló!!! - akkor már 1000 kalória deficitbe kell kerülnöd. Ez pedig nagyon sok, hiszen a te magasságoddal és koroddal pusztán a kajából lefaragva már szinte lehetetlen ezt elérni,ehhez kell az intenzív mozgás. De neked maximum heti félkilót kéne kitűzni, nem sok a túlsúlyod, nagyon alacsony vagy és fiatal is mindehhez, megkockáztatom, hogy nem is nagyon kéne diétáznod, inkább csak többet mozogni és elhagyni a csokit, chipset, gyorskaját, cukros üdítőt, sütit stb.

2017. jan. 15. 21:10
 6/6 A kérdező kommentje:
21:10 több sportot is csinálok ezeken kivűl még kettőt
2017. jan. 15. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!