Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15Kgot lefogyni, de hogyan?...

15Kgot lefogyni, de hogyan? Valaki segithetne pár ötlettel!

Figyelt kérdés
24 éves nő vagyok, 80kg sajna. :( elegem van belöle! A gond az, hogy "mozogni" sem idöm, sem energiám! Napi 10órát dolgozom, könnyü fizikai munka, szóval állok egy gép elött és a kezeimmel dolgozom. 5töl 15ig. Miután végzek, bolt, fözés, takaritás, majd 8kor beesem az ágyba. Igy élek, tehát valami program kéne amivel igy is lefogyhatnék!
2013. jan. 17. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Menni fog az, a lényeg a kaján van, keress a neten egy diétás étrendet.
2013. jan. 17. 16:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Fehérjében gazdag, diétás étrend. Ki kell tapasztalni, napi hány kalóriára van szükséged a fogyáshoz. Kezdésnek próbálkozhatnál 1200-zal, aztán majd meglátod. A napi fehérjemennyiség legyen úgy 60-75 gramm.
2013. jan. 17. 17:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Irna nekem valaki egy napi étrendet, hogy hogyan képzeljem el? Istenigazábol, még nem fogyoztam, koplalás az volt, lement 5kilo, visszajött 7 :(
2013. jan. 17. 17:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Tényleg bocs, és nem személyeskedni akarok, de nincsen, aki segítsen az otthoni munkában? 10 órás meló után?:/

Koplalás a legostobább dolog, azzal csak jobban visszahízol.

Én a csokit, nasit, kenyeret, adalékanyagos szemeteket hagytam el, és segített.

2013. jan. 17. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Rengeteg étrend van a neten, keresgélj.
2013. jan. 17. 17:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs. Egyébként nem olyan sok az, már megszoktam. Párom este 6-7ig dolgozik, nem várom el, hogy segitsen. Néha reggel munka elött elmosogat, én ennek is örülök! :) na mostmár keresek valami étrendet a neten! :)
2013. jan. 17. 17:36
 7/10 Awful11 ***** válasza:

A fogyáshoz szálkásító étrend és aerob edzés kell!!

Heti 0,5-1 kg fogyás a normális, ha annál több akkor nem zsírból hanem izomból fogsz fogyni.

Szálkásító étrend: Testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 2-1 gramm ch. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojás. Szénhidrát: zöldség, rizs, zab teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta. 3 óránként kajáljál, napi 6-7 étkezésnek kéne lenni. Igyál min. 2 liter vizet. Ne egyél sok szénhidrátot, hanyagold a cukros kajákat, gyorskajákat, péksütiket és a tejet. Kell még aerob edzés is, tehát végezz napi min. 1 órás testmozgást, ami lehetőleg futás,lépcsőzés, biciklizés vagy ugrálókötelezés legyen.

Itt találsz minta étrendeket is: [link]

2013. jan. 17. 17:47
 8/10 A kérdező kommentje:
10óra után még menjek egy órát szaladgálni? Állni alig tudok, mire letelik a meló. Ezt probáltam magyarázni. :)
2013. jan. 17. 17:59
 9/10 Mirk ***** válasza:

Ha 10 órás munkával is ilyen túlsúlyod van, akkor valószínűleg sokat eszel, ennyi. Hagyj el minden "szemetet" (édességek, chipsek és társaik), és a neked szükséges kalóriamennyiséget normális ételből vidd be. Sok embernél már ez is hatásos lehet mert amellett, hogy sokat nassolnak, rendesen megtartják a főétkezéseiket. Csak viszonyításképpen: 2 zacskó chipsben és két tábla csokoládéban már megvan az a kalóriamennyiség amennyire például egy nőnek szüksége van (kb!).

kaloriabazis.hu

Itt először is megnézheted hogy kb hány kg lenne ideális számodra, beállíthatod a munkád és egyéb tevékenységeid vonatkozásában a napi kalóriaszükségleted, hogy milyen ütemben szeretnéd leadni a felesleget. Ha minden elfogyasztott ételt becsületesen felviszel az oldalra, pontosan tudni fogod, hogy mennyit ettél aznap. Ezen kívül azt is látod, hogy aznap mennyi kalóriát égettél, sporttal, munkával, akármivel. A bevitt és elégetett kalóriamennyiségek függvényében megmondja neked az oldal, hogy aznap hány kalóriát égettél = mennyit fogytál aznap.

Ha minden nap többet fogsz elégetni, mint amennyit beviszel, fogyni fogsz.

2013. jan. 18. 17:54
 10/10 Mirk ***** válasza:
Utolso vagyok, 1200 kalória 80kg-ra nagyon kevés szerintem, ez már éhezés, amitől tovább híznál, én legalább 1600-1800at mondanék, ilyen ütemben lehet havi 2kg-ot fogyni.
2013. jan. 18. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!