Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » 175 cm-hez vagyok 83 kg....

175 cm-hez vagyok 83 kg. Szeretnék lefogyni 69-70 kg-ra. Melyik fogyókúra segíthetne nekem?

Figyelt kérdés
Eléggé el vagyok keseredve, mert csak úgy jönnek fel a kilók az ülő munkától.
2008. szept. 30. 13:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Maradandó egészséges fogyást CSAK életmódváltás hoz.Mivel Te is tisztában vagy vele, hogy a mozgásszegény ülőmunka a fő ok, ez az egyszerűbb eset, mert ne orvosi probléma áll a hízás htterében.

Napi fél óra mozgás, kocogás úszás, és étrendváltás kell. kevesebbet kell enni és akkor szép élassan lemennek akilók. Ne akarj gyors koplalással diétával fogyni, mert azt ha abahagyod több jön vissza negyedannyi idő alatt, ez a jojo effektus, ezt sokan nem akarják elhinni, pedig így van.

Sok sikert!

2008. szept. 30. 22:03
 2/2 anonim ***** válasza:
éni ennyi votlam mikor elkedztem a 90napost,haromnapja kezdtem esmar egykilo lement:D szoval..szerintem ha akarsz legalabb 15kgt,akk a 90napos.bar ezis visszajon ha abbahagyod,es eszelugyanugy mint eddig!
2009. ápr. 22. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!