Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudom h mindenki igazat mond...

Tudom h mindenki igazat mond ismerkedéskor, én is azt mondtam h -20 kg kevesebb avgyok és most a pasi akivel 3 hét múlva talizok Bp-re jön külföldről. Hogy fogyjak le 3 hét alatt kibeb*szott gyorsan? HELP !Többi lent

Figyelt kérdés
Azt kamuztam egy srácnak akivel a neten ismerkedtem meg még februárban és most úgy néz ki hogy taliznunk (ő Németországban él) ,hogy kb 20 kg-val kevesebb vagyok és és ha nem is kockás a pocim, de sportos alkat vagyok. Segítsetek mivel hogyan milyen módszerekkel fogyjak le 3 hét alatt. Azt hittem nem lesz semmi a dolgoból, de kiderült h ő is komolyan godnolja. Le. Kell. Fogynom. Hogy?

#fogyás #pasi #távkapcslat
2020. jún. 9. 21:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
De milyen választ akarsz? Nem, nem lehet lefogyni 3 hét alatt húsz kilót, tízet sem, sajnos. Kb 3 kilót lehet fogyni, ha nagyon oda teszed magad, akkor ötöt. Szívesen.
2020. jún. 10. 17:26
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogyan tudnánk ennél konstruktívabbak lenni. Leírtuk, hogy mit kéne tenned, meg azt is, hogy ennyi idő alatt normális keretek között mennyit lehet leadni. Ha a személyi edzőnek előadod ezt a 3 hét alatt 10-20 kilót fogyni akarok marhaságot kb. körbe fog röhögni, főleg, hogy az eddigiekből nekem az jön le, hogy a jelenlegi eddzettségi szinted a nulla tájékán mozog, tehát először az állóképességedre kéne gyúrni, hogy jelentősebb fogyást tudj prezentálni, az meg első körben önmagában nagyjából 3 hét.

Amúgy, ahogy a többiek is írják, attól nem fogsz lefogyni, ha aktívan keresed az edzőt a gép előtt ülve. Attól már esetleg, ha lemész kocogni, vagy a legközelebbi fitness teremre és lenyomsz egy zsírégetős ugrabugrát.

Amúgy, amit tökre nem értek, és ami miatt tegnap óta esz a kíváncsiság az még az, hogy ha amúgy se indult komolynak a dolog, akkor főleg mi okból hazudtál a súlyodról?

2020. jún. 10. 23:35
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki konstruktív volt. Nem lehetséges. Kezdj el mozogni, és állíts, vagy állíttass össze egy jó értendet, kövesd. A kamud mindenképp kiderül. Jobb ha korábban tisztázod, hogy legalább egy csepp önbecsülésed maradjon. Mert az fájni fog, ha a srác meglát, nem kellesz neki, és még be is olt, esetleg. Vagy csak szimplán leráz. Vagy megdug, és leráz.

32-es: azért, mert azt tudja, hogy az alakja nagyon nem jó, és tetszeni akart valakinek. Ez valahol szomorú is lehetne, de amilyen hozzáállást itt produkált, nem tudom sajnálni.

2020. jún. 11. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!