Tudom h mindenki igazat mond ismerkedéskor, én is azt mondtam h -20 kg kevesebb avgyok és most a pasi akivel 3 hét múlva talizok Bp-re jön külföldről. Hogy fogyjak le 3 hét alatt kibeb*szott gyorsan? HELP !Többi lent
Nem tudom, hogyan tudnánk ennél konstruktívabbak lenni. Leírtuk, hogy mit kéne tenned, meg azt is, hogy ennyi idő alatt normális keretek között mennyit lehet leadni. Ha a személyi edzőnek előadod ezt a 3 hét alatt 10-20 kilót fogyni akarok marhaságot kb. körbe fog röhögni, főleg, hogy az eddigiekből nekem az jön le, hogy a jelenlegi eddzettségi szinted a nulla tájékán mozog, tehát először az állóképességedre kéne gyúrni, hogy jelentősebb fogyást tudj prezentálni, az meg első körben önmagában nagyjából 3 hét.
Amúgy, ahogy a többiek is írják, attól nem fogsz lefogyni, ha aktívan keresed az edzőt a gép előtt ülve. Attól már esetleg, ha lemész kocogni, vagy a legközelebbi fitness teremre és lenyomsz egy zsírégetős ugrabugrát.
Amúgy, amit tökre nem értek, és ami miatt tegnap óta esz a kíváncsiság az még az, hogy ha amúgy se indult komolynak a dolog, akkor főleg mi okból hazudtál a súlyodról?
Mindenki konstruktív volt. Nem lehetséges. Kezdj el mozogni, és állíts, vagy állíttass össze egy jó értendet, kövesd. A kamud mindenképp kiderül. Jobb ha korábban tisztázod, hogy legalább egy csepp önbecsülésed maradjon. Mert az fájni fog, ha a srác meglát, nem kellesz neki, és még be is olt, esetleg. Vagy csak szimplán leráz. Vagy megdug, és leráz.
32-es: azért, mert azt tudja, hogy az alakja nagyon nem jó, és tetszeni akart valakinek. Ez valahol szomorú is lehetne, de amilyen hozzáállást itt produkált, nem tudom sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!