Tudom h mindenki igazat mond ismerkedéskor, én is azt mondtam h -20 kg kevesebb avgyok és most a pasi akivel 3 hét múlva talizok Bp-re jön külföldről. Hogy fogyjak le 3 hét alatt kibeb*szott gyorsan? HELP !Többi lent
Nemár... azt se tudja hogy nézel ki. Ez így mekkora zsákbamacska. Vagy kamu a kérdés, vagy pedig nagyon bénán ismerkedsz...
A fogyáshoz pedig.. lehetetlen 3 hét alatt 20 kilót leadni!
Minek kell ilyenről hazudni? Úgyis kiderül!
3 hét alatt pár kilótól tudsz csak megszabadulni. 20kg-tól lehetetlen ennyi idő alatt.
Grat!
Ha 3 hétig nem eszel egy falatot se, akkor se fog lecsusszanni 20 kiló, plusz lehet bele is halnál. Február óta lett volna rá reális esély, tornával, életmódváltással. De 3 hetes varászmódszer nincs, amivel 20 kilót eltüntethetsz.
Esetleg kezdj el dolgozni rajta, normális kaja, edzések, a srácnak meg mondd azt, hogy a karantén hónapjaiban felszaladt pár kiló, a randira meg öltözz előnyösen. Bár ez csak egy újabb kamu, ezt sem javasolnám.
A legkorrektebb az lenne, hogyha elkezdenél tenni azért a -20 kilóért, és elmondanád a srácnak az igazat, meg azt is hozzátennéd, hogy de már rátértél az útra, és alalkulsz, aztán reméljük így is érdekled.
Jó, akkor nem 20 kg ból induljatok ki. Legyen 10 ...
De köszi azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!