Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy meleg pasi 44 évesen a 25-40 éves korosztályt lövi be ismerkedéskor az reális lehet?
Figyelt kérdés
2020. jan. 14. 12:39
1/5 anonim válasza:
A 25 nem annyira, de 35-től reális lehet.
2/5 anonim válasza:
Abszolút nem gond, fiatal is van, aki a negyveneseket kedveli.
44 voltam pont, amikor egy 19 évessel jöttem össze és 3 éves kapcsolat lett belőle :)
49 F
3/5 anonim válasza:
Ha azzal a korosztállyal akar ismerkedni, akkor reális. Vagy rosszul értettem a kérdést?
4/5 anonim válasza:
ha nem lenne meleg, de szintén 44 és szingli, akkor is a fiatalabbakat lőné be.
Főleg ha ő a domináló
5/5 anonim válasza:
Nem, nem reális. Ha te elvárod hogy a 25 évesek elfogadják hogy te közel 20 évvel idősebb vagy, akkor tessék a felső korhatárt is +20-szal belőni. Nincs bajom a nagy korkülönbséggel de azt várod el hogy elfogadjanak “érett, tapasztalt, fiatalabbnak tűnik a koránál” férfiként közben meg ha téged keresne meg egy “érett, tapasztal, jól tartja magát” 50-es akkor te meg elhajtod vagy mi? Aki azt mondja hogy de hat ez ízlés, neki a fiatalabbak tetszenek, annak üzenem hogy a legtöbb embernek a fiatalok tetszenek (kivéve 1-2 apakomlexusost) ez biológia: az egészséges, életerős a vonzó. Lehet lepontozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!