Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudom h mindenki igazat mond...

Tudom h mindenki igazat mond ismerkedéskor, én is azt mondtam h -20 kg kevesebb avgyok és most a pasi akivel 3 hét múlva talizok Bp-re jön külföldről. Hogy fogyjak le 3 hét alatt kibeb*szott gyorsan? HELP !Többi lent

Figyelt kérdés
Azt kamuztam egy srácnak akivel a neten ismerkedtem meg még februárban és most úgy néz ki hogy taliznunk (ő Németországban él) ,hogy kb 20 kg-val kevesebb vagyok és és ha nem is kockás a pocim, de sportos alkat vagyok. Segítsetek mivel hogyan milyen módszerekkel fogyjak le 3 hét alatt. Azt hittem nem lesz semmi a dolgoból, de kiderült h ő is komolyan godnolja. Le. Kell. Fogynom. Hogy?

#fogyás #pasi #távkapcslat
2020. jún. 9. 21:02
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
#19 TUDSZ OLVASNI B+? mondom h nem hittem h komoly lesz....AKKORA RINYANYA VAGY... ÁLSZENTESKEDŐ.
2020. jún. 10. 13:54
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Mit ettél/tettél például tegnap az ügy érdekében?
2020. jún. 10. 14:04
 23/33 A kérdező kommentje:
#22 személyi edzőt keresgéltem
2020. jún. 10. 14:08
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Tehát eltelt egy nap, amíg nem csináltál semmit.

Legalább azt mondtad volna, hogy lecsökkentetted az adagokat, több zöldséget, kevesebb kenyeret ettél..

2020. jún. 10. 14:12
 25/33 A kérdező kommentje:

#24 tehát te se tudsz olvasni/értelmezni: ha úgy nézzük a kérdés kiírása tegnap 9 körül történt, és jelenleg du. 3 múlt = nem telt el egy nap, és aktívan keresgélek segítséget,tippeket ami jelen esetben egy edző, de azt se lehet akárhonnan leakasztani, vagy nem ér rá vagy foglalt ...de örülök h így érdeklődsz/aggódsz :P.

Ui. eddig se mekis kaján éltem , csak az állandó ülőmunka elkényelmesített.

2020. jún. 10. 15:12
 26/33 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, így elnézve a stílusodat meg ezt az egész problémát amit kialakítottál, neked nem a túlsúlyoddal van a legnagyobb probléma.
2020. jún. 10. 16:28
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Te nem tudsz olvasni :D Akkor nem gondoltad, hogy komoly lesz, elcs*szted, ok. De most mi a kifogásod, hogy továbbra is hazudsz, csúsztatsz?

Illetve jól írta egy korábbi kommentelő, voltál ma edzeni? Kocogáshoz nem kell edző, mert nem fog helyetted futni. Elhagytad a kenyeret, cukrot? Délután fél 5 jelenleg, ez azt jelenti, hogy minimum 2 étkezésen túl kell lenned, és vagy délelőtt volt, vagy most délután munka után van időd mozogni is.

Itt is csak csúsztatsz,meg terelsz... Ilyen hozzáállással semennyit nem fogsz lefogyni, mert második edzésre sem leszel hajlandó elmenni, és egy hétig sem fogod betartani az étrendet.

És nem, nem vagyok álszent, írtam, hogy előfordul, hogy az ember elszúrja, de akkor legalább tanuljon belőle, és ne folytassa ugyanazt a baromságot, ami idáig juttatta, mint ahogy te továbbra is teszed.

2020. jún. 10. 16:46
 28/33 A kérdező kommentje:
de okos itt mindenki , de hogy vm konstruktívat is kinyögjetek az már luxus. Oltogatni az nagyon megy. Tipikus ez is ! Ha nem írom oda mellé a sztorit akkor is ilyen szemétkedősek lennétek??
2020. jún. 10. 17:09
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát hülye kérdésre nem lehet normális választ adni. Nem kell kamuzni és nincs ez.
2020. jún. 10. 17:18
 30/33 A kérdező kommentje:
#29 (szerintem) nem tart senki fegyvert h kényszeresen kommentelj egy szerinted hülye kérdésre...
2020. jún. 10. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!