Tudom h mindenki igazat mond ismerkedéskor, én is azt mondtam h -20 kg kevesebb avgyok és most a pasi akivel 3 hét múlva talizok Bp-re jön külföldről. Hogy fogyjak le 3 hét alatt kibeb*szott gyorsan? HELP !Többi lent
Tehát eltelt egy nap, amíg nem csináltál semmit.
Legalább azt mondtad volna, hogy lecsökkentetted az adagokat, több zöldséget, kevesebb kenyeret ettél..
#24 tehát te se tudsz olvasni/értelmezni: ha úgy nézzük a kérdés kiírása tegnap 9 körül történt, és jelenleg du. 3 múlt = nem telt el egy nap, és aktívan keresgélek segítséget,tippeket ami jelen esetben egy edző, de azt se lehet akárhonnan leakasztani, vagy nem ér rá vagy foglalt ...de örülök h így érdeklődsz/aggódsz :P.
Ui. eddig se mekis kaján éltem , csak az állandó ülőmunka elkényelmesített.
Te nem tudsz olvasni :D Akkor nem gondoltad, hogy komoly lesz, elcs*szted, ok. De most mi a kifogásod, hogy továbbra is hazudsz, csúsztatsz?
Illetve jól írta egy korábbi kommentelő, voltál ma edzeni? Kocogáshoz nem kell edző, mert nem fog helyetted futni. Elhagytad a kenyeret, cukrot? Délután fél 5 jelenleg, ez azt jelenti, hogy minimum 2 étkezésen túl kell lenned, és vagy délelőtt volt, vagy most délután munka után van időd mozogni is.
Itt is csak csúsztatsz,meg terelsz... Ilyen hozzáállással semennyit nem fogsz lefogyni, mert második edzésre sem leszel hajlandó elmenni, és egy hétig sem fogod betartani az étrendet.
És nem, nem vagyok álszent, írtam, hogy előfordul, hogy az ember elszúrja, de akkor legalább tanuljon belőle, és ne folytassa ugyanazt a baromságot, ami idáig juttatta, mint ahogy te továbbra is teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!