Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudom h mindenki igazat mond...

Tudom h mindenki igazat mond ismerkedéskor, én is azt mondtam h -20 kg kevesebb avgyok és most a pasi akivel 3 hét múlva talizok Bp-re jön külföldről. Hogy fogyjak le 3 hét alatt kibeb*szott gyorsan? HELP !Többi lent

Figyelt kérdés
Azt kamuztam egy srácnak akivel a neten ismerkedtem meg még februárban és most úgy néz ki hogy taliznunk (ő Németországban él) ,hogy kb 20 kg-val kevesebb vagyok és és ha nem is kockás a pocim, de sportos alkat vagyok. Segítsetek mivel hogyan milyen módszerekkel fogyjak le 3 hét alatt. Azt hittem nem lesz semmi a dolgoból, de kiderült h ő is komolyan godnolja. Le. Kell. Fogynom. Hogy?

#fogyás #pasi #távkapcslat
2020. jún. 9. 21:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok

9-es: azért nem mindegy, mert ha csak +10-et kamuzott, és most kezd el tenni érte, akkor az első hetekben a vízvesztés miatt intenzívebben beindulhat a fogyás, és ha ledob egy 5-öst, akkor már csak +5 maradna rajta, ami még akár le is tagadható, vagy elmegy mérési hibának. Ellenben egy +15 már nem ebbe a kategóriába esik.

De azt nem értem, hogy +20-ból hogy lett hirtelen +10 kg. Lehet a kérdező talált vmi csodamódszert mégis.

Ja, egy amúgy nekem is eszembe jutott: zsírleszívás. ezzel megszabadulhatsz jópár plusz kilótól, mondjuk nem tudom, hogy adnak-e ilyen rövid időn belül időpontot, plusz a bőröd hogy viselné, plusz zsebbenyúlós móka.

2020. jún. 9. 21:55
 12/33 A kérdező kommentje:

#11 , #7 - azért egyeztem ki h elég a -10 is , mert ha a 20 ilyen lehetetlen akkor inkább -10 eléréshez szükséegs ötleteket várnék.

Szerencsére magas vagyok, így lehet hogy a 10-el is tudnák kezdeni vm-t.

2020. jún. 9. 23:00
 13/33 anonim ***** válasza:
51%
3 hét alatt sporttal és koplalással max 6-8 kiló fog lemenni.
2020. jún. 10. 07:00
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Zseniális... :D

Szerintem legyen gerinced, valld be az igazat, és tanulj a dologból. Ezt már így is, úgy is elszúrtad, legalább annyi legyen benned, hogy nem rángatod el egy másik országba, hogy csalódjon.

3 hét mindenhez is kevés. Van, akinek az első egy hónapban nem mozdul a mérleg nyelve, hiába csinál mindent teljesen szabályosan, van, akinek hirtelen leugrik 5-6 kiló. És ez utóbbi már nagyon sok. Szóval a 10 kilót is felejtsd el. Inkább viselkedj végre gerinces emberként, és vállald a felelősséget a hazugságodért.

2020. jún. 10. 07:29
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként külön vicces, hogy jó, akkor legyen "csak" 10 kg :D Az itteniek nagy része vért izzad, hogy zsírból, egészségesen, fél év alatt ennyi lemenjen. Mert igen, hiába lehetne picit többet fogyni drasztikusabb módszerekkel, ha az egészség témát most nem is vesszük ide, deakkor is bazi szrul néz ki, ha a fogyásod nagyrésze izom. Egy teltebb, izmos nő, még minsig szebb, mint egy formátlan,de 10 kilóval kevesebb krumpliszsák.
2020. jún. 10. 07:41
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Maximum ötöt tudsz, és ennek a nagyrésze víz lesz, valós fogyás maximum 3. Ennyi. Semmi több. Többet úgy tudsz fogyni, hogyha levágod valamelyik testrészed. De had kérdezzek valamit: három hét alatt szedted fel a húsz kilót? Nem? Akkor miért várod, hogy három hét alatt eltűnjön?

Húsz kilót leadni hónapokon keresztüli kemény meló. Nem egy három hetes csodadiéta.

2020. jún. 10. 08:00
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondolod, hogy így biztosan nem fogsz neki tetszeni? Tutira nem fog mérlegre állítani, hogy ellenőrizze, igazat mondtál-e a súlyodról. Eleve nem is értem, mit számít, hogy hány kiló vagy. Gondolom, bejössz neki, ha ilyen messziről idejön, hogy találkozzon veled. Mondhatod neki azt is, hogy az utóbbi időben feljött pár kiló, de szeretnél fogyni. Ne parázz rá ennyire. Simán lehet, hogy nem is érdekli a súlyod, és ez csak a te fejedben van.

Ha le is fogysz pár kilót a találkozásig, akkor sem garantált, hogy jobban fogsz tetszeni neki, mint így. Ha fogyni akarsz, azt magadért tedd, hogy jobban érezd magad a bőrödben, több legyen az önbizalmad - határidő és drasztikus, egészségtelen fogyókúra nélkül. A hazudozást pedig fejezd be mostantól.

2020. jún. 10. 08:58
 18/33 A kérdező kommentje:

még vk egy kis erkölcsi szúrkapiszka? Akadjunk már le erről a részről. Mondtam hogy egy februári netes ismeredés egy külföldivel nem ébresztett rá a füllentésem súlyára, mert godnoltam h úgy se látjuk egymást fizikailag...de aztán másként alakult :(

Köszi #17 ! legjobb komment !

2020. jún. 10. 11:42
 19/33 anonim ***** válasza:
65%

Nem az a lényeg basszus. Mindenki csinált már baromságokat, de te még most is kibúvót, meg könnyebb utat keresel! MÉG MINDIG NEM VÁLLALOD A TETTEID KÖVETKEZMÉNYÉT!

Ha nem nagyon hlye a fazon, vagy elküld a francba, amiért hazudtál, és nem mondtad el neki még akkor sem, amikor tudtad, hogy menni fog, vagy úgy van vele, hogy ha már itt van akkor megdug. Ha meg nagyon hlye, akkor úgyis mindegy, jó pár lesztek. De ne hidd, hogy egy normális, értelmes, lelkileg rendben lévő férfinak okés az, hogy kamuzol, és nem vállalod fel, hanem még tovább terelsz, hogy a karantén alatt híztál meg, meg egyéb hülye kifogások. Levágós, hogy nem igaz. Még ha tetszettél is volna neki alapból, akkor azt a hazugsággal eléggé ripityára törted, mert a megdöbbenés, csalódottság lesz az első benyomása rólad, élőben.

2020. jún. 10. 12:46
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem szoktam soha de soha hazudni, bárkivel is ismerkedem. Egyfelől megtisztelem a másikat azzal, hogy igazat mondok, másfelől megtisztelem önmagam azzal, hogy nem kerülök soha ilyen helyzetbe,pedig én is sokat küzdök a súlyommal.

Én februárban kezdtem az életmódváltást és 14 kiló ment le rólam. Négy és fél hónap alatt. És ez is gyors tempó volt szerintem. (még hátra van 6 kiló legalább, de remélem is hogy ez már lassabban megy majd le, mert a bőrömön azért látszik).

Amit javasolni tudok: kezdj életmódváltásba, de ne amiatt, hogy most találkozol ezzel a pasival és hogy fog elsülni. Ekkora hazugság ritkán sül el jól. De ha nem akarsz szégyenkezni a súlyod miatt, akkor most kezdj el változtatni rajta hogy amikor ismerkedsz, ne kelljen kamuzni. Ne villám diétában gondolkozz, mert azzal is csak kb 3-5 kiló menne le, és az nem lenne látványos ha 20 kiló felesleg van rajtad. Okosan csináld.

2020. jún. 10. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!