Diétázom,viszont lenne egy kérdésem,szerintetek így jó?
Figyelt kérdés
Ha hajnalban étkezem, de azt a másnali kalóriába számolom, ugye nem rontom el? Pl fennt vagyok 7ig de most ettem 3 db cukrotés ezt a másnapiba számítom így jó?2020. jún. 8. 02:29
1/5 anonim válasza:
Ne csináld. Jobb ha kb mindig ugyanakkor étkezel es hülyeség hogx nap 5-6x kell. Ha van 3 étkezésed amin elég kalóriát es makro tápanyagot viszel be nem kell több.
2/5 anonim válasza:
Ezt a mai (jun 8-i) kalóriába számold, miért kellene máskorra?
Ettöl függetlenül eleve nem jó ötlet hajnalban enni, de föleg nem nassolgatni.
Ha fogyni akarsz, akkor a random nassolásokat hagyd ki igen szigorúan, már az is igen sokat fog jelenteni!
3/5 anonim válasza:
A legegyszerűbb 0 és 24 óra között számolni, de természetesen lehet máshogy is, például reggel 7-től másnap reggel 7-ig. Nincs jelentősége.
4/5 A kérdező kommentje:
Egyeltalán nem a nasolgatásról van szó. Dee ha valakinek nem lenne tiszta:Tegnap (jun.7) hajnali kettőkor ettem 3 db negrot és csak mert 7-ig voltam fennt. És a kérdésem az volt,hogy ugye nem az aznapi (jun.7) kalóriakeretbe ment,hanem úgye a maiba (jun.8)?
Szigorúan 1200-at eszem egy hónapja,van eredménye már most és a tegnapi napommal nem akarom elrontani, ja és köszi a válaszokat!:)
2020. jún. 8. 09:40
5/5 A kérdező kommentje:
Jaa most nézem irtátok,hogy a maiba ment akkor okés nem olvastam el figyelmesen de azért nem törlöm a megmagyarázást hátha valaki aki ide téved nem lesz számára tiszta:)
2020. jún. 8. 09:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!