Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lefogyhatok keddig? Mit...

Lefogyhatok keddig? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hallottam az almadiétáról, ami annyi, hogy kb. 3 napig csak alma és szénsavmentes ásványvíz. Szóval...Én tegnap megettem, egy kiflit, 4 zsemlét, és még ma hajnalban egy szelet fehér kenyeret. Tegnap délután kettő óta nem aludtam. Tegnap előtti, és azelőtti nap semmit sem tudtam enni, azért volt tegnap meg a 4 zsemle, meg a többi. Kérdésem az, hogyha ma az egész napot átalszom, és amikor felkelek, kb. olyan du. 2-3 körül, és nem eszem semmit, csak almát, és hozzá ásványvizet kedd reggelig, akkor lemehet rólam 3 kg? 54 kg szeretnék lenni. Amúgy most még hasmenésem is van. Ja, és fogok inni zöldteát is, és sokat fogok sétálni is. Keddig lemehet az a fránya 3 kg?
2010. júl. 31. 05:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Egy kérdés: Szerintem meg fog látszódni 3 kg változás?

Amúgy meg nem jól csinálnád. Két okból sem:

- Nem 3 nap alatt kell 3 kg fogyni hanem 5-6hét alatt.

- És ne csak almát egyél.

Most ismét megkérdem. Látsz különbséget egy 53 és 50kg nő között? Nem... ha ennyire fogyni akarsz akkor sportolj és diétázz de rendesen nem ilyen, hogy 3 nap alatt 3kg. Heti fél kg az ideális.

2010. júl. 31. 05:47
 2/9 A kérdező kommentje:
De nekem muszáj mert kedden megyünk strandolni, és tetszeni akarok a pasiknak. Amúgy rajtam meglátszik, mert 60-ról indultam, 153 cm magas vagyok, és nagyon meglátszik h. fogytam 3 kilót. 54 kilósan boldog lennék. Zsír nincs rajtam, vagyis nem sok. Sokat edzettem, de mostanában már...stressz miatt nem igazán, inkább csak keveset, vagy egyáltalán nem ettem ezen a héten. Én is normálisan akartam leadni a 3 kg-ot, de tegnap tudtam meg, hogy megyünk strandra, és jól akarok kinézni.
2010. júl. 31. 06:04
 3/9 anonim válasza:
Szia. Ezt a diétát vagy is koplalást ne csináld, duplája fog visszajönni. Csatlakozom előttem szólóhoz teljes mértékben igaza van.
2010. júl. 31. 10:10
 4/9 anonim ***** válasza:
köztudomású, hogy a pasiknak az anorex koplaló libák tetszenek, akikkel még egy hamburgert sem lehet megnézni a strandon, nemhogy megenni ...hülyeliba szindróma nagyon terjed....
2010. júl. 31. 10:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Ugyan mondd meg hány éves vagy?
2010. júl. 31. 11:16
 6/9 anonim válasza:
48%

ha egyűáltalán nem eszel semmi max iszol, de abból se egyszerre sokat, akkor sikerülhet. tapasztalatból mondom:) 5napig nem ettem semmi csak ittam,súlyra nem tudom mennyi jött le, de sokkal vékonyabb lettem 165/58 körüli vagyok, és igenis ennyi nagyon meglátszik. késöbb persze visszajön a súly, mert ennek az a lényege hogy a gyomrod sszeszűkül, meg a beleid, és így SOkkaL laposabb lesz a hasad, amint elkezdesz enni ez vissza áll, hacsak nem sokáig csinálod, de aztmár anorexiának hívják:)

hosszútávra nem javaslom mert nem egészséges, de ha egy strandolásra akarsz vékonyabb lenni, akkor jól működhet:) tapasztalat, még ruhát át is látszik azeredmény:)

2010. júl. 31. 14:58
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Hát basszus mennyi koplalós liba...és mennyire érdekes,hogy az összes inkább a kövér kategóriába tartozik.Mért az utolsó pillanatban jut eszetekbe,hogy lekéne dobni ennyi meg ennyi kilót?Ha eddig nem zavart akkor most se zavarjon.Ha meg zavar akkor ne legyél lusta,ahhoz hogy mozogj,és ne egy két nap alatt akard leadni a felesleged,mert úgysem fog sikerülni.Szerinted 3 kiló min változtat?Meg mondom:semmin.-_-"
2010. júl. 31. 15:39
 8/9 anonim válasza:

az hogy mennyit változtat az csak attól füg, milyen testalkatod van-.-

én ha leadok 1kilót már egyből mindenki azt mondogatja, hogy mennyit fogytam. és kb ilyenek a paramétereim.

2010. júl. 31. 17:10
 9/9 anonim ***** válasza:
tudod ki a franc koplalna napokat egy rohadt strandolásért, képet raksz fel magadról, mi az a szőrnyű nagy túlsúly, amiből elég 3 kg-ot leadni, hogy tökéletes legyen? :S :S
2010. júl. 31. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!