SOS! 2-3 kilót lefogytam. Hogyan hízzak meg?
80 kiló voltam, amióta elkezdtem dolgozni 78 kiló voltam. 1 hónapja előtte voltak gyomor problémáim.
Sokszor jártam nagy WC-re, víz ment belőlem, hajtott. 3-4 napot diétát tartottam. Húst nem nagyon eszek, de muszáj lesz elkezdenem enni húst, hogy a kilókat vissza hozzam. Regalab 80-82 kg szeretnék lenni. Most jelenleg 77,5 vagyok pulcsi nélkül. Pulcsival 78 kg. Lehet rajtam látni, hogy lefogytam, főleg az arcomon.
Hogyan hízzak meg? Kérlek segítsetek. Depressziós vagyok ettől az egésztől.
Ugye nem lehetek valami rákos beteg, hogy ennyire lefogytam?
Az én súlyom is folyamatosan változik 2-3 kiló fel-le. Nem annyira vagyok otthon ebben a témában csak érdekelt szóval utána olvastam, ha valaki kijavítja azt megköszönöm.
A fogyáshoz azt kell elérned hogy az alapból elégetett kalóriád legyen 2500 kcal. Hogy fogyj ennél kevesebbet kell bevinned VAGY lemozognod annyit hogy kevesebb kalória legyen "benned". Ha hízni szeretnél akkor az ellentéte kell, tehát többet kell bevinned mint amennyit elégetsz. Rengeteg helyen meg tudod nézni hogy nagyjából mennyi kcal-t égetsz egy nap, vigyél be ennél többet. Viszont ha könnyebb vagy és jól érzed magad nem kell aggódnod. Akkor van gond ha nem érzed jól magad, akkor kell csak változtatnod. Addig ne aggódj, ha valami betegséged lenne annak lennének más tünetei is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!