Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » SOS! 2-3 kilót lefogytam....

SOS! 2-3 kilót lefogytam. Hogyan hízzak meg?

Figyelt kérdés

80 kiló voltam, amióta elkezdtem dolgozni 78 kiló voltam. 1 hónapja előtte voltak gyomor problémáim.

Sokszor jártam nagy WC-re, víz ment belőlem, hajtott. 3-4 napot diétát tartottam. Húst nem nagyon eszek, de muszáj lesz elkezdenem enni húst, hogy a kilókat vissza hozzam. Regalab 80-82 kg szeretnék lenni. Most jelenleg 77,5 vagyok pulcsi nélkül. Pulcsival 78 kg. Lehet rajtam látni, hogy lefogytam, főleg az arcomon.

Hogyan hízzak meg? Kérlek segítsetek. Depressziós vagyok ettől az egésztől.

Ugye nem lehetek valami rákos beteg, hogy ennyire lefogytam?

2020. jún. 5. 12:20
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, 22 éves, 180 cm.
2020. jún. 5. 12:21
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Honnan a rákból tudhatnánk, rákos vagy-e? Ha valamiért így gondolod, vizsgáltasd ki magad!
2020. jún. 5. 12:27
 3/22 A kérdező kommentje:
És hogy vizsgáltassam ki magam? De akkor miért fogytam 2-3 kilót
2020. jún. 5. 12:27
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy sovány, a párom is 180 cm és 80 kg, van egy kis felesleg a hasán de teljesen normális. Ha az egészséged miatt aggódsz inkább orvoshoz fordulj,de a súlyoddal nincs gond.
2020. jún. 5. 12:29
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogytál le nagyon, egy új munkahely elég stresszes 2kg fogyáshoz. Nem kell csinálj semmit, csak egyél többet, illetve ha nem eszel elég húst, akkor egyél más fehérjét többet pld. tojás, sajt, túró, hüvelyesek.
2020. jún. 5. 12:31
 6/22 A kérdező kommentje:
77,5 vagyok
2020. jún. 5. 12:35
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért 2-3 kg fogyás még nem a világ vége szerintem, ez nem alapja annak, hogy olyanokat feltételezz, h beteg vagy. 2-3 kg fogyás nem si látványos.
2020. jún. 5. 12:42
 8/22 A kérdező kommentje:
Szüleim, és nagyszüleim, és a kollégáim a munkában észrevették, hogy lefogytam, az arcomon látni
2020. jún. 5. 13:05
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
2 kg semmi...
2020. jún. 5. 13:25
 10/22 anonim válasza:
100%

Az én súlyom is folyamatosan változik 2-3 kiló fel-le. Nem annyira vagyok otthon ebben a témában csak érdekelt szóval utána olvastam, ha valaki kijavítja azt megköszönöm.

A fogyáshoz azt kell elérned hogy az alapból elégetett kalóriád legyen 2500 kcal. Hogy fogyj ennél kevesebbet kell bevinned VAGY lemozognod annyit hogy kevesebb kalória legyen "benned". Ha hízni szeretnél akkor az ellentéte kell, tehát többet kell bevinned mint amennyit elégetsz. Rengeteg helyen meg tudod nézni hogy nagyjából mennyi kcal-t égetsz egy nap, vigyél be ennél többet. Viszont ha könnyebb vagy és jól érzed magad nem kell aggódnod. Akkor van gond ha nem érzed jól magad, akkor kell csak változtatnod. Addig ne aggódj, ha valami betegséged lenne annak lennének más tünetei is.

2020. jún. 5. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!