Mit éltetek át miután lefogytatok? (bővebben lent)
Olyan történetekre vagyok kíváncsi, hogy pl. ,,az exem elhajtott, mert kövérnek tartott és miután lefogytam újra akarta kezdeni velem" vagy ,,sokkal jobban ment a tanulás" vagy ,,jobb lett a közérzetem" vagy ,,összejöttem álmaim pasijával/nőjével" stb.
Minden ezzel kapcsolatos sztori érdekel! Ha van kedvetek hosszan is írjátok le, szívesen elolvasom! :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem akarok okoskodni, de az az ex amelyik azert hagy el mert van rajtad felesleg, annyit is ér.
Egyébként volt ilyenre példa, nem fogytam habem izmosodtam (fiu) és kiraktam új profilképet és egyből írt az ex.
Én jobban éreztem ,és érzem azóta is magam,össze sem lehet hasonlítani . Végre szeretek és tudok magamra szép ruhákat venni sírógörcs nélkül .
A férfiak jobban megnéznek,mondjuk ezt én utálom,szeretek észrevétlen maradni .
Amúgy érdekes ,hogy miután lefogytam még hónapokig volt egyfajta testképzavarom ,persze tisztában voltam vele,hogy lefogytam,de nem láttam nagyon nagy különbséget a tükörben . A ruhákból is csak kb 1 év után kezdtem testhezállót felvenni,addig tartott "megszokni" a testem . És rajtam még nem is volt annyira nagyon sok felesleg (20 kg) ,nem tudom másnál ez mennyire lehet megdöbbentő ,aki mondjuk 40-50 kg-ot vagy többet fogy .
Összességében az egész életemre kihatással volt ,hogy gyerekkoromtól kezdve kövér voltam,és sokkal jobban érzem így magam,már 5 éve tartom a súlyom ,pár kiló feljött ,de izom formájában .
"Szióka, manóka!
Kérdésedre remek válasz volna,
Ha valaki a sütőbe betolna.
Ott a rengeteg sonka,
Mely nem boldogulna
Nélküled, kinek foga
Megeszi, mint tetemet a hangya."
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!