84 kilórol lefogytam 78 ra. Elkezdtem komolyabban venni az edzést, bringazok és saját testsúlyos edzést végzek. Kérdés?
Figyelt kérdés
Az utóbbi két hétben leküzdhetetlen farkas éhség uralkodik el rajtam . Amíg nem ettem így , elég energiahianyos voltam most viszont kicsattanok. A problémám az , hogy tartok tőle hogy újra megnő a gyomrom. Ez volt ami miadt elkezdtem fogyni, mivel régebben sok sört ittam amivel ugyan teljesen leálltam, de nem tudom ha a kaját szabadjára engedem, nem jön e vissza edzés mellett a nagy pocak.2019. okt. 26. 22:11
1/7 anonim válasza:
Ennyi infó alapján nehéz válaszolni, de ha sokat edzel, lehet, hogy több kalória (és több vitamin) kellene. Ha a plusz kalóriát nem finomított szénhidrátokból, junk food-ból és sörből viszed be, hanem egészségesebb ételekből, szerintem nem lesz megint sörhasad. Egyél többet, aztán figyeld magad, mérd a centiket.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet
2019. okt. 27. 17:28
3/7 anonim válasza:
Nem kell szabadjára engedni a kaját, olvasgass kicsit, informálódj,
Kezdésnek ajánlom a sárga kapszula című ingyenes ebookot.
4/7 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Nekem is pont 83-84ről kellene yan 78ra lejjebb mennem.
5/7 A kérdező kommentje:
32 f :)
2019. nov. 3. 00:31
6/7 anonim válasza:
Hány alklalommaml végzel súlyzós illetve Kardioedzést egy héten?
7/7 A kérdező kommentje:
Hi saját testsúllyal edzem. Van egy tolódzkodó àllvànyom , meg egy huzodzkodóm. Végülis csak huzodzkodok , vekvotamaszozom tolódzkodok. Guggolok egylàbbal. Kocogni heti egy alkalommal egy 5 kmt bringázni hétvégente tekerek egy 40km ét egyhuzamba
2019. nov. 24. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!